Obavijesti

News

Komentari 63

Priveli Britanca: Na plaži kod Poreča snimao obnaženu djecu

Priveli Britanca: Na plaži kod Poreča snimao obnaženu djecu
3

U istarskoj policiji kažu da je Britanac, inače pedofilskih sklonosti, fotografije obnažene djece prebacio na svoje računalo koje mu je tijekom kriminalističkog istraživanja i oduzeto

VIDEO

Zbog sumnje da je u nudističkom kampu Ulika nedaleko od Poreča kriomice i neovlašteno snimao obnaženu djecu porečki policajci su u ponedjeljak uhitili 59-godišnjeg državljanina Velike Britanije koji se odmara na Poreštini. 

U istarskoj policiji kažu da je Britanac, inače pedofilskih sklonosti, fotografije obnažene djece prebacio na svoje računalo koje mu je tijekom kriminalističkog istraživanja i oduzeto.

- Policijski službenici su obavili pretragu mobilne kućice i automobila koju koristi 59-godišnjak te su pronađeni predmeti koji se povezuju s počinjenjem kaznenog djela – kažu u istarskoj policiji.

Britanca se sumnjiči da je počinio kazneno djelo iskorištavanja djece za pornografiju zbog čega je „zaradio“ kaznenu prijavu pa je u utorak uvečer završio kod pritvorskog nadzornika Policijske uprave istarske, a potom i iza rešetaka pulskog zatvora gdje mu je određen istražni zatvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dosadašnja istraga je pokazala da je uhićeni Britanac u nudističkom kampu Ulika, gdje je i uhićen, u ponedjeljak potajice snimao dvoje obnažene djece, koja se s roditeljima odmaraju u istom kampu, te da je i dva dana ranije tijekom 8. i 9. srpnja na istom mjestu snimao obnaženu djecu mlađu od 18 godina nakon čega je video-isječke prebacio na svoje prijenosno računalo.

Sudac istrage Županijskog suda u Puli prihvatio je prijedlog odvjetništva i odredio istražni zatvor Britancu zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela bez mogućnosti jamstva. 

Dokaže li mu se krivnja Britanac bi mogao biti kažnjen zatvorom između jedne i osam godina.

Tijekom ljetnih mjeseci u turističkim središtima diljem jadranske obale kaznena djela ove vrste nisu rijetkost, iako se o njima manje govori i piše zbog zaštite žrtve, pa je nužan dodatan roditeljski oprez od brojnih izopačenih pedofila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji