Priveli liječnika iz Zagreba: 'Pa ja nisam pedofil, ja sam gay!' | 24sata
Obavijesti

News

Priveli liječnika iz Zagreba: 'Pa ja nisam pedofil, ja sam gay!'

Priveli liječnika iz Zagreba: 'Pa ja nisam pedofil, ja sam gay!'
1

Pedijatar je na Grindru, aplikaciji na kojoj se upoznaju gayevi, tražio partnera. Javio mu se dječak (13). Liječnik tvrdi da je riječ o zabuni. Ne smije kontaktirati dječaka, ali se brani sa slobode

VIDEO

Gospodine, pođite s nama, rekli su zagrebački policajci liječniku pedijatru kad je došao na mjesto na kojem se trebao sastati s muškarcem koje je potražio na aplikaciji Grindr na kojoj se upoznaju homoseksualci.

On je, naime, neko vrijeme kontaktirao s njemu nepoznatim muškarcem te su dogovorili susret. No umjesto odraslog muškarca poruke je razmjenjivao s dječakom (13). 

Stoga ga je policija prijavila za mamljenje djece radi zadovoljenja spolnih potreba. Članak 161. Kaznenog zakona kaže ” Punoljetna osoba koja osobi mlađoj od petnaest godina, u namjeri da ona ili druga osoba nad njom počini kazneno djelo iz članka 158. istog zakona (riječ je o spolnoj zlouporabi djeteta mlađeg od15 godina) putem informacijsko komunikacijskih tehnologija ili na drugi način predloži susret s njom ili drugom osobom i koja poduzme mjere da do tog susreta dođe, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine”.

- Ma što vam je ljudi. Ja sam homoseksualac, a ne pedofil - zavapio je, neslužbeno doznajemo, osumnjičeni liječnik.

Za prijavu na aplikaciju treba biti punoljetan 

Rekao je kako se, da bi se prijavilo na aplikaciju kojom se gayevi koriste za upoznavanje, treba biti punoljetan i da nije niti slutio da bi se moglo raditi o maloljetniku, a kamo li o djetetu.  

Njih dvojica nisu se niti susreli jer je policija, na neki način, pratila komunikaciju. Kako je u ovom slučaju riječ o maloljetniku u policiju sam nam samo kratko rekli da su muškarca prijavili za mamljenje djece radi zadovoljenja spolnih potreba.

Sudac istrage nije ga pritvorio već mu je odredio mjere zabrane pristupa i kontaktiranja maloljetnika te će se osumnjičeni pedijatar koji je, neslužbeno doznajemo, kao liječnik ‘mobiliziran’ zbog nastale situacije braniti sa slobode. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Iza poginulog Davora ostalo je petero djece i trudna supruga. Vjenčali se par sati prije nesreće
CIJELI KRAJ TUGUJE

Iza poginulog Davora ostalo je petero djece i trudna supruga. Vjenčali se par sati prije nesreće

Davor je sletio s kolnika i ostao na mjestu mrtav. Vijest o tragičnoj smrti brzo je stigla u Potnjane i u očaj bacila cijelo selo.

Stravičan video: Nasred ceste driftao motorom pa na njega naletio auto. Teško je ozlijeđen
MOTO SUSRET U SLAVONIJI

Stravičan video: Nasred ceste driftao motorom pa na njega naletio auto. Teško je ozlijeđen

ŠIŠKOVCI - Na moto susretu u subotu je u 18 sata došlo do prometne nesreće u kojoj je vozačica automobila (21) naletjela na motociklista (39), potvrdila nam je vukovarsko-srijemska policija. Motociklist je teže ozlijeđen, a policija je očevidom utvrdila da je motociklist driftao te time napravio i dimnu zavjesu na cesti. Vrtio se u krug stražnjim dijelom motora te je prešao na stranu ceste suprotnog smjera. Tada je na njega autom naletila vozačica. Alkotestom je policija utvrdila da niti vozačica niti vozač nisu bili pijani.
Pronašli masovnu grobnicu s desetak tijela kod Vukovara. Uz neka su pronašli i civilnu odjeću
NAŠLI MASOVNU GROBNICU

Pronašli masovnu grobnicu s desetak tijela kod Vukovara. Uz neka su pronašli i civilnu odjeću

Tomo Medved posjetio je u ponedjeljak lokaciju gdje se provode terenska istraživanja u procesu traženja osoba nestalih u Domovinskom ratu