News

Komentari 127

Policajca ubojicu terete i za pokušaj ubojstva svojih kćeri

Policajca ubojicu terete i za pokušaj ubojstva svojih kćeri

Policajac Mario Slabinjac (40) priveden je u četvrtak ujutro u Županijsko državno odvjetništvo u Sisku, nakon čega je išao na razgovor kod suca istrage

Policajac Mario Slabinjac (40) priveden je u četvrtak ujutro u Županijsko državno odvjetništvo u Sisku, a nakon toga kod istražnog suca. Određen mu je pritvor od mjesec dana.  

Podsjetimo, on je prije dva dana ubio bivšu suprugu i njezinog partnera pred svojom djecom. Automobilom je presreo auto kojim je upravljao Ivica Hajduković (45). Iz prtljažnika je izvukao automatsku pušku i ubio Hajdukovića i bivšu suprugu Blaženku Slabinjac (39). 

U automobilu su bile dvije djevojčice stare osam i devet godina, Blaženkine i Marijeve kćeri, te Hajdukovićev sin (17). Srećom, preživjeli su. 

Policija je Slabinjca zatekla na mjestu događaja i odmah su ga priveli. 

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 40-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog stjecaja kaznenih djela teškog ubojstva bivše žene i njezinog partnera, zatim pokušaja teškog ubojstva svojih kćeri te pokušaja ubojstva 17-godišnjaka, kao i kaznenog djela neovlaštene proizvodnje, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku - priopćila je policijska uprave sisačko-moslavačke.

Najčitaniji članci