Obavijesti

News

Komentari 1

Prodaju se državna vozila: Audi za manje od 10.000 kuna, Golf petica iz 2006. za samo 2400...

Prodaju se državna vozila: Audi za manje od 10.000 kuna, Golf petica iz 2006. za samo 2400...
4

U ponudi je preko stotinu različitih vozila, a prodaja funkcionira po načelu 'viđeno-kupljeno'. Vozila možete pogledati već sutra i prekosutra od 9 do 13 sati na lokaciji Nikole Kramarića 1, Velika Mlaka

VIDEO

Ako ste u potrazi za drugim vozilom, priliku za to možete potražiti ove subote na Zagrebačkom Velesajmu, Av. Dubrovnik 15 u dvorani Brijuni (Južni ulaz, prvi kat) s početkom u 9.00 sati.

Naime, tada se održava još jedna javna dražba državnih vozila, a ponuda je šarolika, gdje za već nekoliko tisuća kuna možete upecati neki Audi, Astru, Golf...

Stotinjak vozila građani mogu pogledati već sutra i u petak između 9 i 13 sati na lokaciji Nikole Kramarića 1, Velika Mlaka.

Nude se tako Audi A6 3.0 TDI Q, 2007. godište, s početnom cijenom od 8000 kuna, a za istu cijenu čeka vas i Škoda Octavia 1.9 TDI iz 2008. VW Passat 1.9 TDI iz 2002. nudi se po početnoj cijeni od 3400 kuna.

Golf petica iz 2006. kreće već od 2400 kuna, a Opel Astra 1.6. CDTI iz 2015. nudi početnu cijenu od 18 400 kuna. U ponudi su i druge vrste vozila, kamioni, traktori, strojevi...

Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo odnosno minimalno 500,00 Kn (66,36€).

Također, ukoliko izlicitirana cijena dostigne više od dvostruke vrijednosti početne cijene, osoba koja je izlicitirala na licu mjesta plaća 10% (od izlicitirane cijene) dodatne jamčevine. Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 radna dana (a najkasnije do 30.11.2022.) uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje, te gubi pravo na povrat jamčevine. 

Uplate za izlicitirana vozila će se moći uplatiti na lokaciji Autoservis Cepelin, Velikopoljska ulica 2a, od ponedjeljka 28.11.2022. do srijede 30.11.2022. u vremenu od 09:00 do 14:00 sati.

Važno je napomenuti da su sva vozila na dražbi neispitana, što znači da mogu biti i neispravna ili nekompletna, pri čemu prodavatelj ne jamči ispravnost za kilometraže na vozilima, već prodaja funkcionira po principu "viđeno-kupljeno", dakle bez naknadnih reklamacija.

Cijelu ponudu pogledajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa