Obavijesti

News

Komentari 58

Prodali su sve što imaju: S pet sinova kreću na put oko svijeta

Njihov život je izgledao savršeno - imaju sve, kuću, automobile, poslove i zdravu djecu. No, Goodingovima je savršenstvo značilo dosadu. Zato su odlučili sve prodati i krenuti na put

VIDEO

Faye i Matthew Gooding iz Lincolna u Velikoj Britaniji prodali su svoju kuću sa četiri spavaće sobe i sve što imaju kako bi ovog mjeseca mogli sa svojih pet sinova krenuti na putovanje života. 

Njihov život je za mnoge izgledao savršeno - imaju sve, kuću, automobile, dobre poslove, zdravu djecu i aktivan život. No, Goodingovima je savršenstvo zapravo značilo dosadu. Zato su odlučili sve prodati, skupiti novac i krenuti na put sa sinovima Ralphom (9), Judahom (7), Hunterom (4) i desetomjesečnim blizancima Freddiejem i Jasperom. 

Protekli blagdani bili su posljednji koje su proveli u svojoj kući jer su je već prodali kao i većinu materijalnih stvari koji su imali. Ostao im je još automobil koji će također u ruke novog vlasnika. Obitelj sa sobom planira ponijeti samo ruksake s najnužnijim stvarima. 

- Neki prijatelji i obitelj misle da smo ludi što se odričemo svega. Bilo je zaista teško riješiti se svih stvari. Božić nam je bio neobičan jer nismo kupovali toliko darova kao prijašnjih godina. Prodaja kuće bila je dosta bolna i teška, ali rješavanje ostalih stvari bilo je oslobađajuće - kazala je 33-godišnja Faye. 

Sa suprugom Matthewom na radikalan se zaokret odlučila nakon rođenja blizanaca. Ispričala je kako je njihovo rođenje bio neočekivani šok te se uz još troje djece osjećala kao da samo čisti kuću, a stariju djecu koja idu u školu rijetko i viđa. Od prošlog rujna školuju ih kod kuće.

- Mužu sam se požalila kako se osjećam i zajedno smo ovo odlučili. Dječaci određeno vrijeme neće ići u školu i vjerujemo da će puno toga naučiti u našim putovanjima. Planiramo putovati dvije godine i obići Japan, SAD, Bali i Tajland - kazala je Faye i dodala kako će posao koji vode obavljati iz inozemstva, a zaposlili su i još ljudi koji će brinuti za tvrtku dok su na putu. Putovanje počinju posjetom Švedskoj gdje imaju prijatelje, piše Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava