Obavijesti

News

Komentari 22

Progovorila o lezbijskoj ljubavi u zatvoru: Ljubila me u usta...

Progovorila o lezbijskoj ljubavi u zatvoru: Ljubila me u usta...
1

SAD: Amanda Knox (30) je 4. prosinca 2009. osuđena na 26 godina zatvora zbog ubojstva svoje cimerice.Kasnije ju je sud oslobodio pa se vratila u domovinu

VIDEO

Amanda Knox je u zatvoru u Italiji bila četiri godine, a teretili su ju za ubojstvo. Kasnije je puštena i dan danas tvrdi da je nevina. Amanda (30) na web stranici Broadly Vice piše o tome kako je biti poznata osoba, o samoći, ali i lezbijskoj ljubavi. 

'Rekla mi da je već prije zavela žene'

- Jedna me zatvorenica pokušala zavesti iako ja to nisam htjela. Bila je niska, imala je crnu kosu i trbuščić. Rekla mi je da je lezbijka, a ja sam joj rekla da sam hetero. No Leny nije popuštala. Primila me za ruke i rekla mi da je već prije zavela žene i da može raditi stvari sa mnom koje ne može raditi niti jedan muškarac - napisala je Amanda.

Rekla je kako se osjećala kao objekt i bila je ljuta.

- Rekla sam joj da me ne može promijeniti - napisala je Amanda. Jednog dana Leny ju je poljubila u usta.

- Stisnula sam zube i pokušala se nasmiješiti.  Bila sam bijesna. Bila sam u kavezu gdje sam morala trpjeti druge koji su imali vlast nad mojim tijelom. I muški stražari su me uznemiravali. Ljudima koji se nalaze u zatvoru je odjednom oduzet njihov dotadašnji život. Zbog toga oni stvaraju u zatvoru nove odnose, svoju zajednicu pa im je normalno s drugim zatvorenicima ulaziti u odnose. Ja kao Amerikanka nisam spadala u tu zajednicu - kaže Amanda.

'Druge zatvorenice su me mrzile'

Tvrdi da joj je činjenica da je bila poznata, otežavala život.

- Druge zatvorenice su me mrzile.  Ali nisam trebala nikoga, imala sam svoju obitelj koja me podržavala. Tako sam u zatvoru uglavnom promatrala druge. Vidjela sam kako si šalju pisma, kako se zaljubljuju, kako su neki ljubomorni, kako su se neki razdvojili - napisala je Amanda.

U zatvoru je bila tri godine kada je stigla Leny, koja je osuđena za dilanje droge.

'U zatvoru je bilo seksa u svakom obliku'

- Promatra me dok sam džogirala i na kraju mi se obratila, ali ja sam ostala suzdržana. Ipak postale smo prijateljice. Naučila sam ju igrati šah, slušale smo glazbu. Ona nije imala nikoga i tražila je društvo - kaže Amanda koja tvrdi da je u zatvoru bilo seksa u svakom obliku.    

- Kasnije sam Leny rekla da nismo više prijateljice jer nije poštovala moje granice. Došlo je do napetosti između nas dvije i osjetila sam olakšanje kad je puštena. Nakon što je izašla, još mi je jedno vrijeme slala pisma i glazbu - kaže Amanda. 

Amanda Knox je 4. prosinca 2009. osuđena na 26 godina zatvora zbog ubojstva svoje cimerice, a njezin dečko Raffaele Sollecity dobio je 25 godina. Iako su oboje nijekali optužbe, sud je presudio da su krivi za smrt Britanke Meredith Kercher koja je ubijena 1. studenog 2007. godine. Viši sud je oslobodio Knox i njezinog bivšeg dečka. Amanda je 2011. otišla u SAD. Knox je tek 2015. oslobođena svih optužbi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...