Obavijesti

News

Komentari 31

Kaos u prometu: Na Istarskom ipsilonu petero ozlijeđenih

Kaos u prometu: Na Istarskom ipsilonu petero ozlijeđenih
4

Na naplati Lučko na ulazu na autocestu A1 vozi se usporeno u koloni dugoj oko 400 metara. U subotu nas očekuje sunčano, nestabilnije i manje vruće vrijeme

VIDEO

Na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora kao i na ostalim autocestama promet je vrlo gust, izvijestili su iz HAK-a i poručili da se zbog pojačanog prometa između čvorova Lučko i Bosiljevo treba voziti vrlo oprezno.

- Na naplati Lučko na ulazu na autocestu A1 vozi se usporeno u koloni dugoj oko 400 metara iz smjera Jadranske avenije. Na zagrebačkoj obilaznici (A3) iz smjera Zaprešića i čvora Jankomir prema čvoru Lučko kolona vozila koja se kreće duga je oko 11 kilometara, a od čvora Buzin prema čvoru Lučko kolona je duga oko 3,5 kilometra  - javlja HAK.

Zbog stvaranja kolone vozila vozi se usporeno i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na izlazu Oštrovica iz smjera Zagreba i na Krčkom mostu.

U nesreći na Istarskom ipsilonu sudjelovala četiri vozila

Na autocesti A1 između odmorišta Modruš i izlaza Ogulin na 95. kilometru, vozi se otežano, pretjecajnim trakom, a razlog je prometna nesreća. Promet je zbog nesreće bio prekinut i na Istarskom ipsilonu (B8) između čvorova Rogovići i Lupoglav u oba smjera, i to do 14.40 sati, piše Glas Istre.

U nesreći na Istarskom ipsilonu u kojem su sudjelovala četiri vozila ozlijeđeno je pet ljudi. Sudarila su se dva vozila s bosansko-hercegovačkim registracijama, jedno s poljskim i jedno s pulskim.

Vozač Mercedesa s BiH registracijama rekao je kako je na cesti bio veliki kaos i da još ne zna što se dogodilo. Putovao je iz pravca Tunela Učka prema Pazinu kada je naletio na nesreću. 

Detaljniji popis cesta zatvorenih zbog radova možete pogledati OVDJE. 

U Splitu kolona prema trajektnoj luci

U Splitu je prva velika turistička gužva ove sezone. Stotine automobila stvorilo je kolone prema trajektnoj luci pa je promet u centru grada u kolapsu.  U samoj luci je također gužva, ali još nema potrebe za uvođenjem izvanrednih trajekata prema srednjodalmatinskim otocima.

Vrijeme nestabilnije i manje vruće

U subotu nas očekuje sunčano, nestabilnije i manje vruće vrijeme. Poslijepodne, a osobito navečer i u noći očekuje se umjeren do jak razvoj oblaka uz mogućnost lokalnih pljuskova i grmljavine, ali i olujnog nevremena, i to uglavnom u unutrašnjosti. 

Puhat će uglavnom slab, a na srednjem i južnom Jadranu većinom umjeren sjeverozapadni vjetar. Na sjevernom dijelu puhat će umjeren i jugozapadni vjetar. 

Temperature će se tijekom dana kretati između 28 i 33 stupnja Celzijeva, dok će u gorju biti malo niže.

I u nedjelju svježije

U nedjelju će u većini krajeva biti djelomice sunčano, malo svježije vrijeme, a u unutrašnjosti bi moglo biti pljuskova s grmljavinom ili malo kiše. Jutarnje temperature kretat će se između 16 i 21 stupnjeva Celzijevih, a na Jadranu od 20 do 25 stupnjeva. Tijekom dana temperatura će rasti do 30 stupnjeva Cezijevih. U Dalmaciji bi mogla biti i malo viša, a u gorju niža.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu