Obavijesti

News

Komentari 13

Prometna kod Bizovca: 'Vozača su vatrogasci izvlačili iz auta preko 40 minuta. Sreća, živ je'

Prometna kod Bizovca: 'Vozača su vatrogasci izvlačili iz auta preko 40 minuta. Sreća, živ je'
5

Izletili smo van i prepoznali da se radi o dečkima koje znamo. Auto je udario u nešto i koliko mi vidimo okrenuo se nekoliko puta jer je aposlutno neprepoznatljiv. Užas!, kaže očevitkinja

 Na ulazu u Bizovac od smjera Samatovaca osobni automobil sletio je s ceste u nedjelju oko 21.30.

Kako doznajemo, u njemu su se vozila dvojica mladića od kojih je jedan ozlijeđen lakše, a drugi teže. 

Prometna nesreća u Osijeku: Autom se zabio u stup semafora
Prometna nesreća u Osijeku: Autom se zabio u stup semafora

Vozač osobnog automobila, 31-godišnji hrvatski državljanin, izlaskom iz zavoja u lijevo, nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste te je vozilom sletio s kolnika. Vozilo se nastavilo nekontrolirano kretati te je udarilo u metalni stup ulične rasvjete. Od siline udarca, došlo je do savijanja metalnog stupa zajedno sa betonskim stupom, dok je vozač ostao prikliješten u vozilu.

- Bilo je strašno. Živimo blizu i samo smo čuli glasan udarac, a brzo nakon toga vatrogasce i Hitnu pomoć. Izletjeli smo van i prepoznali da se radi o dečkima koje znamo. Auto je udario u nešto i koliko mi vidimo okrenuo se nekoliko puta jer je apsolutno neprepoznatljiv. Užas! - priča nam čitateljica koja je svjedočila užasu na cesti.

- Vidjela sam jednog mladića koji je uspio izaći iz automobila, za drugog su se vatrogasci borili više od 40 minuta da ga izvuku. Vidjela sam samo da je teže ozlijeđen, ali sreća pa su obojica živi - kaže. 

Iz policije potvrđuju da su na mjestu događaja, vatrogasci Dobrovoljnih vatrogasnih društava  Valpovo i Bizovac, ozlijeđenog vozača izvukli iz oštećenog vozila te je vozilom Hitne medicinske pomoći Osječko-baranjske županije prevezen u KBC Osijek.

Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid te se nastavlja daljnje kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja uzroka prometne nesreće.