Obavijesti

News

Komentari 162

Pronađena je gola, krvave ruke i pokrivena granjem...

Pronađena je gola, krvave ruke i pokrivena granjem...
14

Truplo mlađe žene ima više vidljivih ozljeda po tijelu. Ubojica ju je zatukao tupim predmetom po glavi, potvrdio je to u utorak istražni sudac

VIDEO

Slučajni prolaznik je tragajući za svojim psom, uz cestu prema Blatu na Cetini pronašao mrtvo žensko tijelo. Načelnik splitske policije nije mogao potvrditi radi li se o Kristini Šušnjari (21) nestaloj u subotu navečer na triljskom mostu.
Nakon što je prolaznik pronašao tijelo obavijestio je radnike u obližnjem kamenolomu. Dvojica radnika su otišli s njim na mjesto gdje je ležalo tijelo, a zatim je radnik Ante Markić nazvao policiju. Prema pričama očevidaca, mrtvo tijelo nalazilo se uz cestu u sjedećem položaju. Niže od pojasa je bila gola, dok joj je preko glave prebačena crna jakna. Bila je prekrivena granjem, a na ruci je bilo krvi. Izgledala je kao da je izbačena iz auta.
Splitskim kolegama u pomoć su stigli zagrebački forenzičari. 
U večernjim satima na mjesto zločina stigla su dvoja vatrogasna kola s jakim reflektorima kako bi pomogli ekipi za očevid.

VIDJELI SU JE KRAJ BIJELOG GOLFA...
Otac Ivica i majka Marica iz Vedrina kraj Trilja danima su strahovali za sudbinu nestale Kristine.
- Nestala je u subotu navečer. Uvijek sam se bojao stopiranja iz Sinja put Trilja u kasnim noćnim satima. Na kraju su je oteli u mjestu - govorio je Ivica. Kristinu je brat Luka u 20.20 sati prebacio do triljskog mosta, odakle je namjeravala stopirati do Sinja. S prijateljicom Majom dogovorila je odlazak u diskoteku. Maja ju je nazvala u 20.30, no Kristina se nije javila. Prijateljica je pokušala opet nakon pola sata, ali mobitel je bio isključen. Zabrinuta je majka u nedjelju oko četiri probudila sina kako bi otišli tražiti Kristinu. Nakon neuspjele potrage otišli su do tvornice Cetinka, gdje je Ivica dežurao, i obavijestili policiju. Bezuspješno su pretražili diskoteke i pregledali videozapise iz kafića u koje je zalazila. Jedini trag je izjava mještanina koji je Kristinu vidio na mostu kraj Golfa imotskih registracija u koji nije htjela ući.
Roditelji ne znaju je li imala dečka u Splitu.
- Kike moja, samo mi kući dođi, kako će majka živit bez tebe - zavapila je neutješna majka Marica. Roditelji Kristinu opisuju kao mirnu djevojku, nesklonu porocima, koja voli rock glazbu, čitanje knjiga i pisanje poezije. Nikakvih sukoba unutar obitelji, kažu, nije bilo. Bijeg od kuće ili samoubojstvo nisu uzimali u obzir. Kristina je upisala Ekonomski fakultet.

OTETA JE NA VRLO PROMETNOJ LOKACIJI
Triljski most jedna je od najprometnijih lokacija u mjestu. Subotom navečer mnogi mladi kreću u Sinj u disko. Isto je kobne subote učinila i Kristina. Sve što su očevici mogli reći je da su je zadnji put vidjeli kako stoji kraj Golfa imotskih registracija. Roditelji su nestanak prijavili u nedjelju ujutro. Kristinu su tražili policija, vatrogasci, lovci i pripadnici Gorske službe spašavanja.

ANĐELU BEŠLIĆ SU SILOVALI I UBILI KRAJ SINJA 2002.
Sinjane je prije šest godina potreslo stravično ubojstvo Anđele Bešlić (17) iz Suvača. Djevojka je nestala kad se početkom ožujka 2002. vraćala iz diska. Tijelo je pronašao prolaznik koji je šetao psa. Također je bilo golo i prekiveno grmljem. Prije smrti bila je silovana. Za njeno ubojstvo optuženi su rođaci Pavle i Ivan Bulj iz Sinja. Pavle je oslobođen optužbi, a Ivan Bulj je 2005. godine osuđen na 22 godine zatvora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...
Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...