Obavijesti

News

Komentari 3

Pronašli ronioce: Potopio im se čamac, pa su plivali do hridi

Valovi su nam počeli nanositi more u brod, a ostali smo i bez motora. Brod se potopio, a mi smo otplivali do kilometar udaljenih hridi, kaže Duje Mišković (20)

VIDEO

Posada policijskoj broda Sv. Dujam nakon noćne potrage u ponedjeljak u 7 sati u trogirskom akvatoriju pronašla je trojicu ronilaca iz Primorskog Dolca kojima se potopio čamac. 

Josip Balov (22), Blaž Knežević (20) i Duje Mišković (20) u nedjelju oko 11 sati prevezli su iz Zagore 3,5-metarski čamac svojim kombijem blizu Trogira i otisnuli se na more. Ronili su između Segeta Donjeg i Drvenika, na nekih 5 km od obale. 

- Diglo se nevrijeme, valovi i počeli nam nanositi more u brod negdje između 16 i 17 sati. Uz to se smočio motor, vanjski Tomos, te ga nikako nismo uspijevali upaliti. Brod se potopio, a mi smo otplivali do hridi na nekih kilometar udaljenosti. Ujutro su nas pronašli spasitelji i odvezli na Hitnu pomoć na pregled. Kako smo se osjećali dobro, ubrzo su nas pustili kućama - kazao je Duje Mišković koji se u svom domu oporavljao nakon noći provedene na hridi. 

Nestanak trojice mladića prijavila je obitelj nešto prije ponoći. Pretražene su prometnice, a potom i obala kod Trogira i oko Čiova. Promrzli mladići su dočekali spasitelje u ronilačkim odijelima.  Mobiteli su im bili u kombiju, te je vozilo bilo locirano pomoću signala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...