News

Komentari 21

'Prošao je kraj nas s kapuljačom i maskom na licu. U kontejner je bacio petardu i izbio je požar'

'Prošao je kraj nas s kapuljačom i maskom na licu. U kontejner je bacio petardu i izbio je požar'

U petak u ranijim večernjim satima u Bukovačkoj ulici u Zagrebu izbio je požar kontejnera. Kako nam kaže čitatelj koji se zatekao na tom mjestu, zamaskirani mladić bacio je petardu pa dao petama vjetra

Zaista je nevjerojatno što sve ljudima padne na pamet i kakvim glupostima se bave, priča nam u nevjerici čitatelj, koji je u petak oko 19 sati šetao Bukovačkom ulicom u Zagrebu, kad je kraj njega prošao mladić i ubacio petardu u kontejner. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što je eksplodirala, kaže, zapalilo se smeće. Počeo je sukljati gusti dim, a vatra se vrlo brzo rasplamsala. 

- Dečko je imao kapuljaču na glavi i zaštitnu masku na licu. Prošao je, bacio petardu unutra i počeo trčati. Pobjegao je prema Maksimiru. Buknula je vatra, koja je brzo zahvatili cijeli kontejner - priča nam ovaj mladić dodajući kako su odmah zvali vatrogasce. 

- Dok smo čekali vatrogasce jedan čovjek je iz obližnjeg dućana donosio vodu i polijevao kontejner. Ne mogu vjerovati da netko misli kako je to fora. Kraj kontejnera su parkirani auti i suho grmlje, pa što da je vatra to zahvatila i uništila nečiju imovinu ili, ne daj Bože, da netko strada? U blizini su tri kafića s nadzornim kamerama pa se nadam da su ga snimile i da će ga se pronaći - kaže Zagrepčanin. 

Iz Javne vatrogasne postrojbe su nam samo poručili kako policija utvrđuje uzrok požara. 

Najčitaniji članci