Obavijesti

News

Komentari 19

Prošle godine razveselili ste 10 obitelji, pridružite nam se i ove

Prošle godine razveselili ste 10 obitelji, pridružite nam se i ove
9

Zahvaljujući našim čitateljima i sponzorima božićni i novogodišnji blagdani su prošle godine bili ljepši za deset obitelji. Prikupljeni su hrana, odjeća, lijekovi, namještaj...

VIDEO

Zahvaljujući našim čitateljima te sponzorima božićni i novogodišnji blagdani su prošle godine bili ljepši i veseliji za deset obitelji kojima su pomogli u akciji 24anđeli. Prikupljeni su hrana, odjeća, lijekovi, higijenske potrepštine, namještaj, kućanski aparati, posteljina, igračke... Prikupljeno je i 76.838,85 kuna koji su podijeljeni obiteljima. Mnogima je novac dobro došao jer su njime platili zaostale račune. 

Skupljeno je 80 paketa

Za deset obitelji skupljeno je 80 paketa u Osijeku, Zagrebu, Rijeci i Splitu. Poštom je u prostorije udruge Mali zmaj koja je bila nositelj akcije stiglo još toliko paketa, a toliko su ih građani osobno dostavili u prostorije Malog zmaja. Svi paketi i stvari u njima su popisani te su u Malom zmaju napravili tablice s donacijama. 

Obitelji kojima je pomoć stigla u prošlogodišnjoj akciji rekle su kako im je ona došla kada su je najviše trebali. Bili su dirnuti paketima u kojima je bilo hrane za koju se vidjelo da je "odvojena od nečijih usta". Neke je to toliko ganulo da su se rasplakali.

Uključite se i vi i volontirajte

U prikupljanju pomoći prošle su godine sudjelovali brojni volonteri. Oni su odvojili svoje slobodno vrijeme i pomogli da se paketi razvrstaju i odvezu obiteljima. U udrugama Mali zmaj i Anđeo bez krila koje će biti nositelji ovogodišnje akcije 24anđeli ističu kako su im pomoći volontera jako važne. Zato, ako želite i možete pomoći, u akciji možete sudjelovati i kao volonteri. Svi koji su zainteresirani za takav oblik pomaganja mogu se javiti u udrugu Mali zmaj ili Anđeo bez krila.      

Pročitajte priče o obiteljima koje smo razveselili uoči blagdana prošle godine. 

Doznajte koliko novaca je prikupljeno u prošlogodišnjoj akciji 24anđeli.

Pročitajte što su sve pojedine obitelji dobile u prošlogodišnjoj akciji 24anđeli.

Mame Željka i Mirjana izgubile bitku za život

prošlogodišnjoj akciji 24anđeli pomagali smo obitelji mame Mirjane (47) koja je bolovala od raka pluća te obitelji mame Željke (45) koja je također imala rak. Obje su izgubile bitku za život.

Mirjana je prije smrti htjela zbrinuti sinove Marka (16) i Ivana (20). U akciji 24anđeli je za njih prikupljeno puno hrane, a dobili su i obroke u restoranu. Uplaćen je i novac kojim su platili zaostale račune. Mirjana je dobila i kauč koji si je toliko željela i na kojem je spavala dok je bila kod kuće sa sinovima. 

Željka je zahvaljujući akciji 24anđeli dobila imunoterapiju. Za njezine sinove stare 15 i 17 godine skupljeni su odjeća, hrana, higijenske potrepštine.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi