Obavijesti

News

Komentari 5

Prošli tjedan nestalo pet ljudi, ako ste ih vidjeli javite policiji

Prošli tjedan nestalo pet ljudi, ako ste ih vidjeli javite policiji
2

U proteklih tjedan dana nestalo je pet ljudi, a ako imate informacije o nestalima možete ih javiti policiji u najbližu policijsku postaju ili na telefonski broj 192

VIDEO

Od devet ljudi koji su nestali policija je pronašla dvoje, a i dalje tragaju za  Milenom Čubrlo, Anamariom Ćosić, Filipom Meašićem, Natašom Mitrović, Lukom Paraćem, Nikolinom Oršuš i Aleksandrom Šukara. 

U proteklih tjedan dana nestalo je pet ljudi, a ako imate informacije o njima možete ih javiti policiji u najbližu policijsku postaju ili na broj 192. 

Sara Mašić (15) nestala je 7. kolovoza s adrese u zagrebačkom Petruševcu. Visoka je 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči te je slabije tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala donji dio crne trenirke s rozim uzorcima, bijelu majicu bez rukava i bijele tenisice.

Lucija Jaglić (18) nestala je 6. kolovoza s adrese Guci Draganički 74 u Jastrebarskom.  Visoka je 155 centimetara, ima kestenjastu kovrčavu kosu, tamnoplave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.  Ispod desnog oka i na desnoj ruci između palca i kažiprsta ima ožiljke. U trenutku nestanka na sebi je imala traperice, majicu kratkih rukava i bila je bosa.

Albina Lacković (16) nestala je 2. kolovoza  s adrese u Zagrebu, SRC Jarun. Visoka je 165 centimetra, ima riđu kosu i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu haljinu bez rukava i crne tenisice.

Vera Medved (43) nestala je 7. kolovoza s adrese Dr. Ante Starčevića 40 u Čakovcu. Visoka je 165 centimetra, ima kestenjastu kosu i zelene oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala gornji dio bijelog dresa s brojem 4 na leđima, sive kratke hlače i bijele japanke.

Marija Mor (61)  nestala je 2. kolovoza s adrese Vinogradska 38 u Donjoj Dubravi. Visoka je 160 centimetara, ima prosjedu kosu, kestenjaste oči. Ima okruglo lice,  srednje je tjelesne građe i na čelu ima madež. U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu majicu dugih rukava. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C