Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

'Provodimo sanaciju, 150 litara benzina nije onečistilo vodu...'

Upravo je u tijeku druga faza sanacije koja j pripremljena i provodi se prema svim pravilima struke. U tijeku je proces kontroliranog izvlačenja  svih zaostalih količina derivata, kažu u Croduxu...

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
32 komentara

O onečišćenju vodovoda u Slavonskom Brodu, u utorak poslijepodne oglasio se i Crodux kojeg vodstvo grada krivi za incident:

Svjesni velikog interesa javnosti, a u cilju sprječavanja manipuliranja neprovjerenim i netočnim podacima koje pojedine neodgovorne osobe daju, a neki mediji objavljuju, tvrtka Crodux Energetika d.o.o. stoji i dalje pri tvrdnji kako se izlijevanje 150 - 200 lit benzina ne može povezati sa zagađenjem pitke vode u Slavonskom Brodu.

ĆORIĆ PROZIVA DUSPARU: 'Da su vodovod održavali, voda sada ne bi bila toliko zagađena'

Sve propisane radnje za ovakve slučajeve su poduzete odmah i odgovorno tvrdimo da nije bilo nikakvoga prikrivanja!

Alarmantne vijesti i slike o "dokazima" kako benzin već 6 dana curi i zagađuje tlo i vodu - netočne su i zlonamjerne.  

ZAGAĐENJE U SL. BRODU Lokalni portal objavio snimku i tvrdi: 'Benzin curi već 6 dana'

Upravo je u tijeku druga faza procesa sanacije koja je temeljito pripremljena i provodi se prema svim pravilima struke. U tijeku je proces kontroliranog izvlačenja  svih zaostalih količina derivata koji se usisavanjem odstranjuju iz cijevi! Ovaj proces nije mogao biti proveden ranije, jer sve što bi tada bilo učinjeno, dovelo bi do većih šteta.

GRADONAČELNIK I VODOVOD Zagađenje vode u Sl. Brodu: Podnijeli dvije kaznene prijave

Suosjećajući sa građanima Slavonskog Broda i svih mjesta koji su se našli u ovoj teškoj situaciji, očekujemo od svih da se suzdrže od nagađanja, spekulacija i senzacionalističkih objava te nakon što rezultati istrage budu poznati, građanima prenesu istinu.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message