Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pucao na čovjeka u Dugavama: Uhvatili su ga policajci u civilu

Prvo sam mislio da je vatromet ili da netko baca petarde. Kad sam vidio policiju kako juri, znao sam da je nešto ozbiljno. Vidio sam ranjenog muškarca, rekao nam je čitatelj o pucnjavi u zagrebačkim Dugavama

Foto: čitatelj 24sata
69 komentara

U ponedjeljak navečer zagrebački kvart Dugave probudili su pucnjevi.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Susjedi s kojima smo pričali mislili su da se radi o petardama.

- Čuo sam pet ili šest pucnjeva. Onda sam vidio i policiju - govori čitatelj koji je zabrinut zbog sinoćnje pucnjave te dodaje kako je inače uvijek mirno u Dugavama.

 

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- Policija je stigla za desetak minuta. Prvo sam mislio da je vatromet ili  da netko baca petarde, uopće nisam obraćao pažnju. Kada sam vidio policiju kako juri Vatikanskom ulicom, shvatio sam da je u pitanju nešto ozbiljnije - kaže nam jedan od susjeda.

Ostali s kojima smo pričali kažu da je netko pucao na muškarca u bijeloj majici.

- Čuo sam policajca kako dovikuje kolegi da je napadač bacio oružje u šaht - govori čitatelj i dodaje kako nije vidio napadača.

- Cijela Vatikanska bila je blokirana koliko sam vidio s prozora.. Ranjenog je odvezla Hitna pomoć - govori drugi čitatelj

Foto: čitatelj24sata

Policija objavila detalje pucnjave

- U ponedjeljak oko 21.50 sati u Novom Zagrebu muškarac (26) zapucao je prema muškarcu (40). Napadač je bježao prema Vatikanskoj ulici, a za njim su potrčala dvojica policajaca koja su bila van službe i u civilu. Napadač je bacio oružje, policajci su ga stigli i zadržali do dolaska kolega. Ozlijeđeni muškarac prevezen je u KBC Zagreb - objavila je policija.

Foto: čitatelj 24sata

Foto: čitatelj 24sata

Foto: čitatelj 24sata

Možda vas zanima i ovo:
Message