Obavijesti

News

Komentari 364

Pucao u trudnicu: Ispalio rafal na policajku i njenog partnera

Pucao u trudnicu: Ispalio rafal na policajku i njenog partnera
1

Neće izgubiti bebu: Više metaka Julijanu R. pogodilo je u desnu nogu. Tomislav J. (24) razmrskao je gležanj njenom partneru, a meci su promašili dvoje djece

VIDEO

Tomislav J. (24) iz Jarmine kraj Vinkovaca pijan se pojavio u nedjelju oko 23 sata pred kućom u kojoj žive Ivica H. (43) i njegova partnerica, trudna policajka Julijana R. (26). U kući su bili i Ivičin sin (11) te kći (5).  Nakon što je Julijana otvorila vrata, Tomislav je iz svog automobila izvukao kalašnjikov i ispalio rafal prema kući. Kiša metaka pokosila je Julijanu, koja je pala na trijem.

- Propucana sam, propucana sam - počela je vikati ležeći u lokvi krvi. Ivici je rafal razmrskao gležanj. Tomislav je ispalio više od 30 metaka, ali, na sreću, svi su promašili djecu. Jedan metak završio je u zidu iznad glave dječaka, a curica je spavala i nije bila svjesna pucnjave. 

 - Njegov auto je bio upaljen, farovi su osvjetljavali ulicu. Kad je čuo Julijanino zapomaganje i vidio da palimo svjetla u kućama, zatvorio je prtljažnik, ušao u auto i pobjegao. Čuli smo da je u prtljažniku bilo još sedam bombi - tvrde susjedi. Ubrzo nakon dojave o pucnjavi, policija je pronašla Tomislava i uhitila ga.

I Julijana i Ivica su izvan životne opasnosti

Julijanu i Ivicu prebacili su u vinkovačku bolnicu, gdje su ih operirali. Oboje su izvan životne opasnosti. Ona je teško ranjena u nogu. Stradali su joj tetiva, list potkoljenica i zglob desne noge. Srećom, ranjavanje joj, kako doznajemo, nije ugrozilo trudnoću. 

Susjedi koji su svjedočili pucnjavi komentiraju da je bilo pitanje dana kad će poteći krv. I u policiji kažu da su samo u posljednjih godinu dana dvaput prekršajno prijavili Ivicu i Tomislava, prvi put zbog svađe, drugi zbog tučnjave.

Motiv obračuna leži u imovini?

Tomislav je, naime, odnedavno zaručen s Ivičinom bivšom suprugom Marijom. Nagađa se kako motiv obračuna leži u imovini. Sud je Ivici nakon rastave prvo dodijelio djecu, a sad i kuću u kojoj su živjeli. Rastali su se upravo zbog Tomislava s kojim se Marija intimno zbližila dok je još bila u braku. Tomislav je, tvrde susjedi, više puta dolazio pred kuću i otvoreno pred susjedima prijetio bivšem mužu svoje sadašnje zaručnice.

- U nedjelju smo brali jabuke. Tomislav je bio pijan i takav nas je dovezao kući. Nekoliko sati kasnije autom je dovezao Ivičinu djecu. Navečer se vratio i onda smo čuli tu strašnu pucnjavu - pričaju susjedi.

Tomislav će dobiti kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 364
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina