Obavijesti

News

Komentari 7

Puljak Baldasaru: U laži su kratke noge, gradonačelniče

Puljak Baldasaru: U laži su kratke noge, gradonačelniče
3

Splitski gradonačelnik je kazao da su svi gradski vijećnici od njega tražili da im nekoga zaposli. Vijećnica Marijana Puljak kaže da su nudili volonterski doprinos

VIDEO

Sjednica splitskog Gradskog vijeća zakazana za četvrtak ponovno bi trebala biti burna. Naime, prošlog je tjedna gradonačelnik Ivo Baldasar uzburkao duhove izjavom kako su svi gradski vijećnici od njega tražili da im nekoga zaposli.

Simptomatično je da je na to jedino reagirala vijećnica Marijana Puljak, nositeljica Inicijative za pametne ljude i pametan grad.

- Mi smo nudili volonterski doprinos, a nikad nismo tražili nešto slično. U laži su kratke noge gradonačelniče, poručila je Puljak Baldasaru i zatražila od njega ispriku.

Istovremeni izbori stvorit će zbrku među biračima

A na sjednici GV-a bit će priče i o kotarskim izborima. Među vijećnicima je prostrujala priča o ideji gradonačelnika da se paralelno s izborima za EU parlament organiziraju i kotarski izbori. 

S tim se ne slaže splitski HDZ:

- Gradonačelnikov argument će vjerojatno biti da je tako jeftinije, ali to tek treba vidjeti. Mi smatramo da bi to samo stvorilo zbrku među biračima. Ne može se istovremeno pričati o europskim problemima i temama i komunalnim problemima u pojedinim dijelovima grada, rekao nam je Petar Škorić, predsjednik splitskog HDZ-a.

- Mi želimo vidjeti što će biti jeftinije, a možda će to čak biti i organiziranje dvaju izbora, zaključila je Marijana Puljak.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...