Obavijesti

News

Komentari 15

Puna modrica i s nožem u ruci pokucala susjedu i rekla: 'Ubola sam muža, nisam više mogla'

Puna modrica i s nožem u ruci pokucala susjedu i rekla: 'Ubola sam muža, nisam više mogla'

Državljanka Srbije (49) u subotu je oko 20 sati nožem napala nevjenčanog supruga (47) i ubola ga u prsa i trbuh. Kako doznajemo, branila se da je to učinila u samoobrani

VIDEO

Strašnim scenama svjedočio je susjed kojemu je u subotu 13. svibnja oko 20 sati na vrata doma na području Velike Gorice pokucala 49-godišnja državljanka Srbije, puna modrica i s krvavim nožem u ruci.

- Ubola sam muža, nisam to više mogla podnijeti - kazala je, nakon čega je susjed alarmirao sve hitne službe. 

Kako je izvijestila zagrebačka policija, u obiteljskoj kući na području Velike Gorice došlo je do verbalnog sukoba između dvoje članova obitelji odnosno 47-godišnjaka i 49-godišnje državljanke Srbije. Tijekom tog sukoba je 49-godišnjakinja oštrim predmetom ozlijedila 47-godišnjeg muškarca. Vozilom Hitne medicinske pomoći muškarca su prevezli u Klinički bolnički centar Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Ujedno, liječničku pomoć u istoj bolnici pružili su i 49-godišnjakinji.

Kako neslužbeno doznajemo, 49-godišnjakinja je nevjenčanog supruga ubola u prsni koš te abdomen, pri čemu mu je zahvatila jetru. Muškarac je imao, doznajemo, i ranu po ruci, vjerojatno dok se pokušavao obraniti od noža. U ponedjeljak je navodno bio stabilno.
Nakon što su 49-godišnjakinji u bolnici sanirali ozljede, policajci su je odveli u postaju gdje su nad njom dovršili kriminalističko istraživanje te je kazneno prijavili zbog pokušaja ubojstva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Posvađali se u kući u Velikoj Gorici, žena oštrim predmetom teško ozlijedila člana muškarca
Posvađali se u kući u Velikoj Gorici, žena oštrim predmetom teško ozlijedila člana muškarca

Tijekom ponedjeljka 49-godišnjakinju su doveli na prvo ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici gdje je, kako neslužbeno doznajemo, više od sat vremena detaljno iznosila svoju obranu, odnosno okolnosti koje su dovele do ozljeđivanja.

Naime, tvrdila je da se samo branila jer njezinu nevjenčanom suprugu to nije bilo prvi puta da je podigao ruku na nju. Navodno zlostavljanje trpi duže vrijeme te je supruga i prekršajno prijavljivala za obiteljsko nasilje. Nakon ispitivanja u državnom odvjetništvu, ženu su prepratili dežurnom sucu istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici radi odluke o određivanju istražnog zatvora. Sudac istrage prihvatio je zahtjev odvjetništva te ženi odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bijega.

Kako doznajemo, 49-godišnjakinja u Hrvatskoj nema ni prebivalište ni boravište niti je bilo što veže za Hrvatsku. Prebivalište ima u Požarevcu u Srbiji, a boravište u Belgiji gdje joj žive članovi obitelji. 

Od susjeda nevjenčanih supružnika u Velikoj Gorici moglo se čuti da su povremeno viđali uglavnom muškarca, žrtvu kaznenog djela dok ženu ne poznaju niti su je viđali prije ovog nesretnog događaja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1