Obavijesti

News

Komentari 23

'Putin je iscjelitelj! Ispunio me energijom, sada sam zdraviji...'

'Putin je iscjelitelj! Ispunio me energijom, sada sam zdraviji...'
1

Iako ga se prezentira kao jako hladnog i povučenom, Vladimir Putin tu i tamo oduševi svijet pokojim prizorom sa štencima ili pak kad ljubi malog dječaka u trbuh...

VIDEO

Nakon 18 godina na čelu vodstva Rusije, i još sigurnih šest godina koje će osvojiti u ožujku, Vladimir Putin i dalje ne pokazuje ranjivost, strah ili kakve druge osjećaje. Ako i ima takve trenutke, oni se sigurno događaju u privatnosti, piše Daily Mail.  

Neki nagađaju da 'kronično drži stražu' - namjerno ne iznosi dijelove svog privatnog života zbog straha da bi ga protivnici mogli iskoristiti. Drugi tvrde da je zapravo samo toliko fokusiran na moć da sve ostale segmente života jednostavno zanemaruje.

 

- On prirodno ne voli ljude - izjavio je Mikhail Zygar, glavni urednik nezavisne televizije Dozhd TV. 

- Smatra da su svi političari koji govore o vrijednostima prevaranti - dodao je Zygar. 

Može iscijeliti? 

Doduše, neki drugi ljudi koji su upoznali Putina tvrde upravo suprotno. Kažu da je iznimno topao, šarmantan i zabavan čovjek. Njegov profesor s Pravnog fakulteta, Yuri Tolstoy, čak je izjavio da ga je susret s bivšim učenikom - iscijelio

- Mogu reći se nakon susreta s Putinom puno bolje osjećam i zdravlje mi se popravilo. Ispunio me životnom energijom - izjavio je 90-godišnji umirovljeni profesor. 

Putin je rođen 7. listopada 1952. godine. Roditelji su mu bili radnici u tvornici u Lenjingradu, gradu koji je bio 900 dana pod opsadom nacista tijekom Drugog svjetskog rada. Jedan od njegove starije braće umro je od difterije tijekom opsade, a drugi nekoliko dana nakon rođenja. 

Došao u KGB: Želim biti špijun 

Prema knjizi "Prva osoba", koja je zapravo knjiga intervjua objavljena nakon što je postao predsjednik 1999. godine, Putin i njegovi roditelji živjeli su u prilično siromašnom i otužnom stanu. On je, prema svojim riječima "postao huligan" i pridružio se Mladim komunističkim pionirima. U svojoj ranoj adolescenciji, Putin je kanalizirao svoju agresiju na borilačke vještine, što i dan danas prakticira. 

Čak je otišao do KGB-a gdje je izjavio da želi biti špijun. No, agencija je bila jako skeptična prema njemu, baš zato što je došao s ulice.

- Sve te godine na sveučilištu sam cijelo vrijeme čekao da me se sjeti čovjek iz KGB-ovog ureda - rekao je Putin. Jednog dana čovjek je doista došao. Nije se ni predstavio, a Putin je već znao što će mu reći. 

S kćerima nikad u javnost 

Putin je prvi političar koji je toliko brzo došao "iz sjene" pod "svjetla pozornice" političkog djelovanja. U javnosti ga se prezentira kao snažnog, mačo muškarca. Tek pokoji put ga se može vidjeti kako mazi štene, poklon koji mu ponekad daju strani predstavnici. Jednom je čak uspio zabaviti i šokirati svijet kad je poljubio trbuh malog dječaka. Očito je bio toliko sladak da ga je taknulo. 

No, sve što se tiče njegovog privatnog života - ostaje privatno. Nikad se ne pojavljuje sa svoje dvije kćeri u javnosti. Kada je objavio da se rastaje od svoje supruge, to je bilo ukomponirano u prijenos opere - tijekom stanke, par se obratio javnosti, pohvalio operu i rekao da se razilazi. 

Rusija i Putin dva su potpuno isprepletena identiteta da je teško zamisliti što bi Putin radio da nije predsjednik Rusije. Ukoliko osvoji ove izbore u ožujku, bit će na vlasti do 2024. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 23

VIDEO

Hrvatsku bi mogao pogoditi lipanjski monsun. Evo što je to
NESTABILNO VRIJEME

Hrvatsku bi mogao pogoditi lipanjski monsun. Evo što je to

Što je lipanjski monsun o kojem piše Istramet? Radi se o meteorološkom fenomenu s izraženim padalinama i mogućim poplavama. Kako pišu, stabilizacija vremena trenutno nije na vidiku

Stanje na cestama: Kolone i zastoji na A2, nesreća na Braču, gužva i na staroj karlovačkoj
VOZITE OPREZNO!

Stanje na cestama: Kolone i zastoji na A2, nesreća na Braču, gužva i na staroj karlovačkoj

Uoči Dana državnosti i Tijelova mnogi su se zaputili na produženi vikend na more zbog čega je na autocesti nastao potpuni kaos zbog niza prometnih nesreća
VIDEO Teška nesreća na A1 kod Draganića: Auto izletio s ceste i prevrnuo se, troje ozlijeđenih
HITNA POMOĆ NA TERENU

VIDEO Teška nesreća na A1 kod Draganića: Auto izletio s ceste i prevrnuo se, troje ozlijeđenih

Karlovačka policija je potvrdila da je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na autocesti A1 u blizini odmorišta Draganić. U nesreći je sudjelovao jedan auto koji je izletio s ceste i prevrnuo se. Ozlijeđeno je troje ljudi, a težina ozljeda za sad nije poznata. Iz HAK-a javljaju da se zbog nesreće u smjeru Dubrovnika vozi u dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 60 km/h. Mole vozače da voze oprezno.