Obavijesti

News

Komentari 8

Putinov bliski saveznik priznao da 'vojna operacija' ne ide brzo kao što su htjeli, ima i 'krivca'

Putinov bliski saveznik priznao da 'vojna operacija'  ne ide brzo kao što su htjeli, ima i 'krivca'

Šef Nacionalne garde Viktor Zolotov, govoreći u nedjelju na crkvenom obredu, za sporiji napredak od očekivanog okrivio je, kako je rekao, ekstremno desničarske ukrajinske snage koje se kriju iza civila

VIDEO

Jedan od najbližih saveznika ruskog predsjednika Vladimira Putina rekao je da se ruska "posebna vojna operacija" u Ukrajini ne provodi željenom brzinom, što je najsnažnije javno priznanje Moskve da stvari ipak ne idu po planu.

Šef Nacionalne garde Viktor Zolotov, govoreći u nedjelju na crkvenom obredu kojeg je predvodio pravoslavni patrijarh Kiril, za sporiji napredak od očekivanog okrivio je, kako je rekao, ekstremno desničarske ukrajinske snage koje se kriju iza civila.

To je optužba koju su dužnosnici u Rusiji više puta iznosili.

Najbogatiji Putinovi Hrvati: Jedan je moćni tajkun, a drugi u vrhu ruskog naftnog diva...
Najbogatiji Putinovi Hrvati: Jedan je moćni tajkun, a drugi u vrhu ruskog naftnog diva...

No Zolotovljeva tvrdnja u suprotnosti je s ocjenom ruskog ministra obrane Sergeja Šojgua koji je Putinu u petak rekao da "sve ide po planu".

"Želio bih reći da ne ide sve tako brzo kako bismo željeli", rekao je Zolotov, nekoć zadužen za Putinovu osobnu sigurnost, objavljeno je na web stranici Nacionalne garde.

"Ali idemo prema našem cilju, korak po korak i pobjeda će biti naša, a ova ikona će zaštititi rusku vojsku i ubrzati našu pobjedu", dodao je.

Sjedinjene Države i njihovi europski saveznici Putinovu su invaziju prikazali kao otimanje zemlje u imperijalnom stilu koje je do sada bilo loše izvedeno jer je Moskva podcijenila ukrajinski otpor i odlučnost Zapada da kazni Rusiju.

Putinov život u fotografijama: S vremenom je izgubio osmijeh, ali ne i mišiće koje rado izlaže...
Putinov život u fotografijama: S vremenom je izgubio osmijeh,  ali ne i mišiće koje rado izlaže...

Zolotov je moćan sigurnosni dužnosnik, a nekoć je bio Putinov šef osiguranja.

Zolotov je danas na čelu Nacionalne garde, svojevrsne unutarnje vojne snage koja uključuje interventnu policiju i druge snage. Izravno je podređen Putinu i u Ukrajini ima raspoređene snage.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa