Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Radnik je pao sa 3. kata zgrade na djevojčicu: 'Bilo je jezivo...'

Navodno je radnik skidao drvenu oplatu na trećem katu kada je popustila platforma na kojoj je stajao i zajedno sa njom pao je s visine od 20-ak metara. U tom trenutku prolazila je djevojčica...

Foto: Screenshot/youtube
4 komentara

Muškarac i djevojčica ozlijeđeni su u petak ujutro u bizarnoj nezsreći u centru sjeverne Kosovske Mitrovice. Naime, radnik je prvo pao sa zgrade u izgradnji na betonsku terasu, a zatim i na djevojčicu koja je prolazila pored gradilišta. Prema saznanjima 'Novosti', radnik je skidao drvenu oplatu na trećem katu kada je popustila platforma na kojoj je stajao i zajedno sa njom pao je s visine od 20-ak metara. U tom trenutku prolazila je djevojčica na koju je pao dio oplate. 

Očevici kažu da je prizor bio jeziv. 

- Prodavali smo cvijeće kada je u jednom trenutku izašla jedna žena i jedan čovjek, zvali su policiju. Potrčali smo odmah tu sam začuo vrisak radnika za pomoć. Potrčali smo i vidjeli s lijeve jedne strane čovjeka koji leži u krvi i s desne strane djevojčicu koja je bila bez svijesti. Uzeo sam je u naručje i krenuo trčati prema glavnoj ulici. U tom trenutku naišao je sanitet u koji smo je unijeli. Na putu do bolnice došla je k svijesti, rekla svoje ime i prezime i odvezli su je na kirurgiju - kaže za 'Novosti' Fatmir Ljatifi.

U tijeku je očevid. Zasad nije poznata težina ozljeda radnika i djevojčice.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message