Obavijesti

News

Komentari 125

Rasist i antisemit saznao u TV emisiji da je 14 posto crnac

Rasist i antisemit saznao u TV emisiji da je 14 posto crnac
4

Craig Cobb (62) uselio se u gradić Leigh i u tajnosti pokupovao zemlju. Planira naseliti vođe rasističkih organizacija i bivše zatvorenike u svojoj bijeloj enklavi

VIDEO

'Čisto zlo' Craig Cobb (62), koji je pokrenuo inicijativu za pretvaranje Sjeverne Dakote u 'bijelu enklavu', saznao je da nije 100 posto bijelac. U emisiji u kojoj je gostovao priopćeno mu je kako iz njegovog DNK proizlazi da je 14 posto subsaharski Afrikanac. Voditeljica i druga gošća 'prasnule' su u smijeh.

Rasist stvara bijelu enklavu, a mještani iz straha uzeli oružje  

Craig Cobb, inače bjegunac odgovoran za brojne zločine iz mržnje, kupio je zemlju u Leithu kako bi izgradio bijelu enklavu. Postavio je natpis 'Selo ukletih' na tabli s crvenom svastikom. Stanovnici žele maknuti natpis, ali ne znaju smiju li jer je na njegovom posjedu.

Mještani tvrde kako ih Cobb i njegovi sljedbenici izazivaju. Verbalno ih pokušava natjerati da dignu ruku na njega kako bi imao pravo na samoobranu. Njihova noćna mora počela je prije tri mjeseca. 

Tada su otkrili da je Cobb kriminalac i bjegunac koji je u tajnosti kupio zemlju kako bi pretvorio ruralnu sredinu u bijelu enklavu. Traže ga u Kanadi zbog promicanja rasne mržnje. Do tada su mislili samo da je čupavi ekscentrik.

- Tada je počeo pakao - kaže gradonačelnik Ryan Schock (38) Leitha koji je imao 16 stanovnika.

'On pomaže da naša rasa opstane'

Ratni veteran Kyanan Dutton prvi se s obitelji doselio kod Cobba. Tvrdi kako nije rasist već 'rasno osviješten, rasno motiviran'

- Craig je inovator. On je netko tko čini nešto što drugima nije uspjelo. On pomaže da naša rasa opstane - objasnio je Kyanan Dutton. Ne želi isključivati nikoga jedino preferira živjeti sa svojom rasom. 

Jednu ženu prozvao izdajicom jer se udala za crnca

Jedini crnac u gradu, Bobby Harper koji je oženjen za bjelkinju Sherill kaže kako će stvari biti samo gore. Na vrata njegove kuće netko je stavio natpis 'Što radiš s crncem?' i 'Želim da ostaviš muža i priključiš se Cobbovim redovima'. Dutton je prozvao Sherill izdajicom rase.

Prije mjesec dana Cobbovi sljedbenici iz Nacionalnog socijalističkog pokreta došli su prosvjedovati i zaštititi Cobbova civilna prava. Harper, koji se ne želi spuštati na njihovu razinu, pekao im je hot-dogove. 

Bivšim robijašima će 'očistiti grad'?

Cobb, sin milijunaša, rekao je kako planira autobusima dovesti bivše zatvorenike kako bi 'očistili grad'. Već je darovao zemlju vođama arijevskih organizacija. 

Mještani pokušavaju Cobba zakonskim putem spriječiti da gradi, ali strahuju da neće biti pomoći. S obzirom na to da na Cobbovoj zemlji nema struje ni vode pokušavaju odredbama ograničiti njegovo zadržavanje na mjesec dana. 

Međutim, Lee Cook (49) kaže kako ih vlasti bacaju vukovimaSpava s puškom kraj kreveta, a ženi je kupio pištolj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...