Obavijesti

News

Komentari 268

Palfi: Vjerojatno sam meta ja jer sam supruga Ivana Sinčića

Palfi: Vjerojatno sam meta ja jer sam supruga Ivana Sinčića
2

Vladimira Palfi kaže da nije aktivirala saborski mandat jer je to ne interesira. Nada se da ova trenutna situacija nije kraj Živog zida i da će uspjeti 'nadrasti dječje igre'

VIDEO

Nadam se da ovo nije kraj Živog zida. Postojimo dugi niz godina, prošli smo toliko toga zajedno i vjerujem da ovo nije kraj i da može nadrasti dječje igre, rekla je Vladimira Palfi za N1. Na pitanje može li nastaviti dalje s Pernarom i Bunjcem rekla je da ne zna gdje je problem. 

- Voljela bih znati. Vidjela sam puno oprečnih izjava. S nama malo komuniciraju - rekla je Palfi.

Na pitanje je li ona strah i trepet u stranci, kaže kako nema utjecaj na njihove govore.

- Naša stranačka politika kreira se 90 posto vremena njihovim saborskim govorima. Imamo puno povjerenje u svoje saborske zastupnike i oni taj posao dobro odrađuju. Moj posao je bio organizacija konferencija i sastanaka - izjavila je.

'Moje vrijeme u Živom zidu je gotovo, mene lažno optužuju'
'Moje vrijeme u Živom zidu je gotovo, mene lažno optužuju'

Palfi je rekla kako je za Europski parlament dala svoj prijedlog kao i svi ostali te da je Sinčić uzeo liste i složio konačni popis.

- Nakon izbora Bunjac je u našu Viber grupu napisao da želi u Europski parlament - rekla je Palfi i dodala da mu je Pernar odgovorio da to nije dobra ideja, jer bi značilo da ona mora ići u Sabor što ne želi. Tvrdi i da je Bunjac ustrajao na tome da on treba ići u Europski parlament. Kaže da je Bunjca prije sastanka u nedjelju molila da ne stavlja Sinčića u pat poziciju, ali da joj je odgovorio da 'ima tešku poziciju' i da ga pusti da ode.

Na Pernarove istupe kaže da ih ne može protumačiti.

- Nisam ga aktivirala, mene saborski mandat ne interesira - rekla je na pitanje o tome je li aktivirala mandat. Dodaje kako je tu samo kao podrška suprugu.

Sinčić se obratio kada i Bunjac: 'Oni to rade zbog novca i moći'
Sinčić se obratio kada i Bunjac: 'Oni to rade zbog novca i moći'

- Gospodin Pernar često zna reći stvari u afektu i često nastupa iracionalno pa se predomisli - kaže Palfi na pitanje o političkoj sudbini Pernara i Bunjca i dodaje da joj je prije dva dana napisao da je voli. 

- Ako je Živi zid jedna osoba, onda nema budućnosti  - rekla je o Pernaru.

- Nikome ništa ne zamjeram. Politika je stresan posao i nikome nije lako. Ivan je emotivno reagirao zato što nije bio na listi za Europski parlament - rekla je.  Pojasnila je da Pernar ne bi imao stranačku zamjenu u Saboru i da su zato odlučili da on ne ide u Europski parlament te da je on jako dobar zastupnik.

Za Bunjca također kaže da mu ne zamjera ništa i dodaje da se svašta može reći u afektu. Tvrdi da ne ovisi o njoj njegova politička sudbina. 

- Ne znam zašto sam ja meta. Pretpostavljam da je zato jer sam Sinčićeva žena - rekla je i dodala da o njemu i stranačkim tijelima ovisi što će biti. Tvrdi i kako ona nije objavila snimku Bunjčeva i Vuletićeva obračuna.

Pokretanje videa...

00:36

- Voljela bih da se jedan i drugi ispričaju, i da predsjednik kaže ako je činio greške i da sjednu za stol - rekla je. Na pitanje oko unutarstranačkih izbora kaže da su u pat poziciji dok se ne sastane Glavni odbor stranke.

Na pitanje o referendumskoj incijativi Živog zida rekla je kako je njena informacija da imaju dovoljno potpisa.

'Urlali su, zavrtali mi ruku, u mom srcu Vladimira je umrla'
'Urlali su, zavrtali mi ruku,  u mom srcu Vladimira je umrla'

Uoči gostovanja u N1 za Jutarnji je rekla da nije pratila današnje obraćanje Branimira Bunjca i da je za optužbe doznala od novinara. A na pitanje je li ona siva eminencija stranke i da se odluke ne mogu donositi bez nje odgovorila je: 

 "To bi značilo da sam zaslužna da je Živi zid od aktivističkog pokreta postao europarlamentarna stranka. Ako je tako, onda sam ponosna"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 268
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca