Obavijesti

News

Komentari 89

Ravnateljici prepisala stan pa odmah dobila mjesto u Domu

Ravnateljici prepisala stan pa odmah dobila mjesto u Domu
1

Vesni Križan jedna štićenica Doma za starije je pripisala stan u Zagrebu u zamjenu za mjesto u Domu. Križan je tada bila zaposlenica Doma i čelnica povjerenstva koje je odlučivalo o smještaju u tu ustanovu...

VIDEO

Dom u Koprivnici novo je žarište korona virusa. Čak 16 novooboljelih u Koprivničko-križevačkoj županiji, izvijestio je u srijedu Županijski stožer civilne zaštite u Koprivnici. Riječ je o 13 štićenika i dvoje zaposlenih Doma za starije osobe u Koprivnici u kojem je do danas bilo ukupno osmero oboljelih. Jedna novozaražena osoba je iz primarne zdravstvene zaštite. U Domu za starije u Koprivnici ovog je trenutka ukupno 23 oboljelih od COVID-19. 

 Dr. Mato Devčić, ravnatelj Opće bolnice, kaže kako je trenutačno hospitalizirano šestero bolesnika zaraženih koronavirusom i dobrog su stanja.

Ravnateljica Doma u Koprivnici je Vesna Križan, članica HDZ-a, predsjednica stranačke zajednice žena u Koprivnici te članica gradskog i županijskog odbora stranke.

Prošle godine je Podravski pisao kako je ravnateljici jedna štićenica Doma prepisala stan u Zagrebu u zamjenu za mjesto u Domu. 

Križan je tada bila zaposlenica Doma i čelnica povjerenstva koje je odlučivalo o smještaju u tu ustanovu. Unatoč ugovoru o uzdržavanju za koji su svi znali, Vesna Križan 2008. postaje ravnateljicom Doma. Te godine Đurđica je umrla. U stanu je nastavila živjeti Đurđina nećakinja Aleksandra s dvoje djece i unukom. Križan je pravomoćno dobila sve sudske sporove i traži da se obitelj iseli.

 - Ja tu nemam što reći. Sve je rekao sud. U pravomoćnoj sudskoj presudi piše kako je sve zakonito i moralno. Ja sam u dilemi kako možemo funkcionirati kao društvo da može svatko svakog optuživati bez dokaza - rekla je Vesna Križan za Podravski.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa