Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
233 komentara

Reagirao i gradonačelnik Pule: 'Taj lik neće nastupiti za doček'

Kratko i jasno - taj lik Drljača neće nastupiti za doček Nove godine. Točka, objavio je na svojem Facebooku gradonačelnik Pule Boris Miletić

Foto: PIXSELL
233 komentara

Gradonačelnik Pule Boris Miletić na svojem je Facebooku u petak objavio da Boro Drljača neće nastupiti na dočeku pravoslavne Nove godine u tom gradu, najavljenom za 13. siječnja. 

SKANDALOZNI NASTUP U Domu branitelja u Puli pjevat će čovjek koji slavi Karadžića...

- Kratko i jasno - taj lik Drljača neće nastupiti za doček Nove godine. Točka - poručio je Miletić. 

Priopćenjem je reagirao i Grad Pula koji je pokrovitelj manifestacije:

- Grad Pula se ograđuje od nastupa glazbenog izvođača Bore Drljače čiji se koncert u organizaciji Zajednice Srba u Istri trebao održati u sklopu proslave dočeka Pravoslavne Nove godine, 13. siječnja 2018. godine.

Iako je organizator najavljene manifestacije neovisna organizacija, odnosno Zajednica Srba u Istri te što prostor Doma hrvatskih branitelja nije u ingerenciji Grada Pule već Ministarstva obrane Republike Hrvatske, pulski gradonačelnik Boris Miletić kontaktirao je predsjednika Zajednice Srba u Istri Miomira Jeremića koji je odustao od nastupa navedenog izvođača.

Grad Pula, poznat u cijeloj Hrvatskoj, ali i širom Europe i svijeta, kao grad liberalnih vrijednosti i uspješne multikulturalnosti, ograđuje se od svake vrste nacionalne isključivosti i vjerske netrpeljivosti koja unosi razdor i nemir među stanovništvo. U skladu s time ne podržava ni gostovanje glazbenog izvođača Bore Drljača koji u svojim pjesmama i izjavama iznosi stavove neprimjerene europskim vrijednostima tolerancije i međusobnog poštovanja te uvažavanja stradanja civila i branitelja u Domovinskom ratu - stoji u priopćenju. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message