Obavijesti

News

Komentari 52

Kura C vitamina i doručak. Evo kako je Pernar čekao presudu: 'Nemam strpljenja, idem jesti'

Kura C vitamina i doručak. Evo kako je Pernar čekao presudu: 'Nemam strpljenja, idem jesti'

Pernar je prošlog tjedna svjedočio u slučaju sudu te priredio show, derao se u sudnici, omalovažavao odvjetnika obrane navodeći da priča besmislice, što je rezultiralo zahtjevom odvjetnika da se Pernara uhiti

Sud je utvrdio da država nije uspjela dokazati slučaj, nalog za puštanje ide odmah, ekskluzivno doznaju 24sata. Hrvati u Zambiji su oslobođeni.

Ivan Pernar je reagirao na društvenim mrežama na ovu presudu. Podsjetimo on je i prošlog tjedna svjedočio u slučaju sudu te priredio show, derao se u sudnici, omalovažavao odvjetnika obrane navodeći da priča besmislice, što je rezultiralo zahtjevom odvjetnika da se Pernara uhiti zbog nepoštivanja suda i neprimjerenog ponašanja.

Prvi doznajemo! Zambijska sutkinja oslobodila je osmero Hrvata! Odmah ih puštaju
Prvi doznajemo!  Zambijska sutkinja oslobodila je osmero Hrvata! Odmah ih puštaju

Sad je pak napisao kako nema strpljenja čekati odluku jer ide na doručak.

- Sat vremena sam čekao početak suđenja, pola sata već čekam odluku, nemam strpljenja više idem na doručak. - piše Pernar. Potom je javio da je sutkinja oslobodila optuženike.

- Ako tužiteljstvo ne uloži žalbu ili žalba bude odbijena, odluka sutkinje postaje pravomoćna. Zambijski zakon govori da bi netko bio osuđen za trgovinu ljudima, nije dovoljno samo da posvajanje bude nezakonito, nego je potreban i element iskorištavanja djece. Što je točno sutkinja odlučila javit ću uskoro, ali sudeći po ovoj odluci, možemo ustvrditi da optuženi nisu krivi za trgovinu djecom - zaključuje Pernar.