News

Komentari 1

Recidivist dobio 60 dana kazne zatvora, pokušao i razbojništvo

Naime policija je u četvrtak zaustavila 37-godišnjaka na području Karlovca, te utvrdila da upravlja automobilom zagrebačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima

Sa 60 dana kazne zatvora kažnjen je 37-godišnji vozač automobila, recidivist u prometu, a zaradio je i kaznenu prijavu zbog pokušaja krađe u utorak u trgovačkom centru u Karlovcu.

Naime policija je u četvrtak zaustavila 37-godišnjaka na području Karlovca, te utvrdila da upravlja automobilom zagrebačkih registarskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima. Također je utvrđeno da se radi o osobi koja je višestruk počinitelj prekršaja, te je vozač uhićeni priveden na nadležni Općinski sud gdje mu je zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izrečena kazna zatvora u trajanju od 60 dana.

- Ujedno, provedenim kriminalističkim istraživanjem 37-godišnjaka se sumnjiči da je 7. siječnja u trgovačkom centru u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu, u namjeri otuđenja artikala nasrnuo na zaštitarskog djelatnika koji ga je pokušao spriječiti da otuđi artikle. Tom prilikom 37-godišnjak je ispustio artikle i udaljio se u nepoznatom pravcu. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo razbojničke krađe u pokušaju, protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđena kaznena prijava - izvijestila je policija.

Najčitaniji članci