Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
23 komentara

Rekli su da će za Kovača, ali Škorić podržao Plenkovića

Petar Škorić na Facebooku je objavio kako podržava Andreja Plenkovića. No spominjalo se da je na listi Mire Kovača. Sjećate se Škorića? Jednog od glavnih aktera snimke iz 1995. na kojoj ga je izvrijeđao Gotovina

Andrej Plenkovic HDZ
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
23 komentara

Nakon što je Petar Škorić objavio kandidaturu za potpredsjednika HDZ-a, dugo se čekalo njegovo izjašnjavanje na čijoj je strani - Plenkovića ili Kovača? Spominjalo se da je Škorić za Miru Kovača, no on je prelomio, ipak je za Plenkovića.

VIDEO: ŠKORIĆU, DI JE KRIŽ? Pamela razljutila HDZ-ovca na kojeg se derao Ante Gotovina

- U ovom trenutku, kada je jasno vidljivo koji će kandidati izaći pred birače i zatražiti povjerenje, smatram da je vrijeme izraziti svoj stav i dati potporu onome za kojeg smatram da je najbolje rješenje u ovom trenutku za našu stranku. Zato želim izraziti svoju potporu predsjedniku Vlade Republike Hrvatske i trenutnom predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice Andreju Plenkoviću u utrci za novi mandat na čelu HDZ-a - napisao je Škorić na Facebooku.

U objavi je dodao kako smatra kako unutarstranačka kampanja vodi prema podjelama, a ne jedinstvenoj stranci koja je u ovom trenu potrebna Hrvatskoj te kako ga je upravo trenutna blokovska podjela potakla da se tako očituje.

'Budaletine ste, nesposobni, Škoriću, di je križ?!'

Podsjetimo, predsjednik splitskog HDZ-a jedan je od glavnih aktera čuvene snimke iz Knina nakon Oluje 1995 kada je Gotovina ljutito komentirao kaos koji je vladao u Kninu, za što je optužio svoje zapovjednike.

U njegovoj ljutni ni Škorić nije bio pošteđen jer nije obavio zadatak - naređeno mu je da stavi križ u prostoriju što ovaj nije napravio. 

- Je li politička djelatnost odradila svoju zadaću. Nije. Gdje su vatrogasci, civilna zaštita? Jedan križ je ovdje teško naći. Škoriću, gdje je križ?, vikao je Gotovina na šefa splitskog HDZ-a.

Svi su šutjeli, a Škorić se nespretno pokušavao opravdati.

- Nismo još našli, sada bi trebao doći, rekao je Škorić. Gotovina nije bio zadovoljan.

- Da si u Sinju stao pred crkvu i da se moliš, fratar bi ti dao deset križeva. Budaletine ste, nesposobni, a sposobni ste da se slikate, za to jeste sposobni. Jedan križ niste bili sposobni nać'. To je sramota, zaključio je Gotovina.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message