Obavijesti

News

Komentari 35

'Rekli su da ću umrijeti': Pio je do 13 litara Coca-Cole na dan!

'Rekli su da ću umrijeti': Pio je do 13 litara Coca-Cole na dan!
1

Znao sam popiti po 40 limenki dnevno. U najdebljoj fazi imao sam 203 kilograma. Uobičajene aktivnosti poput penjanja uz stepenice postale su problem, priča Trenchn

VIDEO

Pretili 21-godišnjak Shane Trench natukao je 200 kilograma pijući skoro 13 litara Coca-Cole dnevno.

- Znao sam popiti po 40 limenki dnevno. U najdebljoj fazi imao sam 203 kilograma. Uobičajene aktivnosti poput penjanja uz stepenice postale su problem - priča Trench.

Pijući  ovo jako zašećereno gazirano piće Trench je dnevno unosio 5250 kalorija, ne računajući hranu koju bi uz to pojeo, piše Metro.

- Liječnici su me upozorili da ugrožavam zdravlje i da bih mogao umrijeti nastavim li tako - dodaje.

Trenchn je prešao s obične Coca Cole na Coca Colu Zero, koja ne sadrži šećer,  te u manje od godinu dana izgubio 70 kilograma.

- Osjećam se bolje no ikad - kaže Trench.

Naglašava kako više nikad neće popiti ni gutljaj obične Coca-Cole iako je odvikavanje bilo teško.

- Bilo je užasno, moje tijelo je loše reagiralo na iznenadni gubitak tolike  količine šećera na koju je naviklo. Osjećao sam se umorno i nervozno, ali na kraju se isplatilo. Neću se vratiti starom poroku - objašnjava.

Trenchu su liječnici preporučili ugradnju želučane premosnice, ali ih je odbio. Umjesto toga učlanio se u "Slimming World", zajednicu koja pomaže pretilim ljudima da smršave. Trenutno ima 127 kila i planira se pridržavati dijete dok ne postigne željenu težinu.

- Želja mi je inspirirati druge koje muči isti problem i dati im do znanja da nikad nije kasno za potražiti pomoć. Ne treba ih biti sram ako osjete potrebu da se učlane u neku grupu podrške za mršavljenje. Osobno mislim da je to najučinkovitiji način da se izgube kile, uz pomoć i podršku drugih koji su u istoj poziciji - zaključuje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa