News

Komentari 4

Zagreb: Rektor Aleksa Bjeliš umorne profesore liječi viskom

Zagreb: Rektor Aleksa Bjeliš umorne profesore liječi viskom

Zaposlenici rektorata zagrebačkog Sveučilišta žalili su se na umor i manjak energije pa je rektor Bjeliš pozvao bioenergetičara. Ispod zgrade ima podzemnih tokova

Zaposlenici zagrebačkog Rektorata posljednjih su se mjeseci žalili na umor i nedostatak energije. Neki radnici posumnjali su da su za to krive podzemne vode, koje teku ispod zgrade na Trgu maršala Tita. Na molbu radnika rektor Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliš pozvao je u urede Rektorata radiestezista i bioenergetičara, koji je viskom marljivo pročešljao sve prostorije. Utvrdio je da zaista ima nekih tokova ispod zgrade i razmjestio raspored sjedenja u uredima. U Rektoratu nisu željeli otkriti je li se zdravstveno stanje zaposlenika popravilo nakon posjeta alternativnog stručnjaka jer štite privatnost zaposlenika. Iako je dopustio pregled zgrade viskom, što je navodno stajalo oko 7000 kuna, rektor je sumnjičav prema toj metodi.

Radili po željama zaposlenika

- Kao fizičar i znanstvenik imam svoje mišljenje. No postoje područja koja znanstvenik ne poznaje i o kojima ima dvojbe. Uzeli smo u obzir stanje naših zaposlenika i izašli u susret njihovim željama - kazao je rektor.    

Najčitaniji članci