Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Remetinečki rotor zatvara se ovog vikenda za sav promet

Rekonstrukcija kružnog toka Remetinec ušla je u završnu fazu radova te će zbog toga rotor ovaj vikend biti zatvoren za sav promet. Nova regulacija prometa objavljena je na stranicama Grada Zagreba.

Foto: Antonio Bronic/Pixsell
3 komentara

Za potrebe izmjene privremene regulacije u sklopu rekonstrukcije kružnog toka Remetinec od subote 19. 10. od 23 sati do nedjelje 20. 10. u 6 sati Jadranski most bit će zatvoren za sav promet poručuju iz Grada Zagreba.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

Selska cesta - Savska cesta - Slavonska avenija - Avenija V. Holjevca - Avenija Dubrovnik - privremeno izgrađena prometnica - Jadranska avenija 
Jadranska avenija - Avenija Dubrovnik - Av. V. Holjevca - Slavonska avenija - Savska cesta 

Upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te mole za strpljenje i razumijevanje.

Također izgradnjom podvožnjaka, uređenjem prstena novog kružnog toka prometa te prilaznih rampi građevinski radovi na rotoru Remetinec ulaze u završnu fazu te se uspostavlja dodatna privremena regulacija prometa od 20. 10. 2019. u 6.00 sati.

Uspostava dodatne regulacije prometa odvijat će se u dvije faze koju možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo najnovije fotografije pokazuju da radovi vrlo dobro napreduju te se sada već polako nazire konačni izgled jednog od najprometnijih zagrebačkih raskrižja.

Foto: Antonio Bronic/Pixsell

Vrijednost rekonstrukcije je 330 milijuna kuna. Iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je 272 milijuna, iz državnog proračuna još 48, a iz gradskog proračuna izdvojeno je 11 milijuna kuna.

Dovršavanjem ovog projekta iz rotora će se eliminirati 60 tisuća vozila, 60 posto od onoga koliko ih danas dnevno prođe tim najprometnijim raskrižjem u Hrvatskoj.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message