Obavijesti

News

Komentari 86

Revolucionarnom operacijom spasio je ženu (38) na samrti

Hrabri liječnik Stipislav Jadrijević sa svojim timom u KB Merkur izveo je operaciju koju je prije njega napravilo svega 15 kirurga u svijetu. Ženi je spasio život

VIDEO

Šanse da će živjeti dulje od mjesec dana, bile su joj jako mršave. Osječanka T.Ć. (38) odmah nakon poroda doznala je da ima tumor u jetri.

Zahvatio je sve tri jetrene vene i nisu je mogli operirati. Rekli su joj da neće još dugo živjeti.

- Išao sam na sve ili ništa. Ako je ne operiram, umrijet će za mjesec dana. Da sam je išao operirati na klasičan način, postojala je velika vjerojatnost da iskrvari na stolu. Morao sam jetru izvaditi van i na miru odstraniti tumor a onda je vratiti u tijelo – kaže kirurg dr. Stipislav Jadrijević (49).

- Obećao sam pacijentici da ću je operirati samo ako ne nađem niti jedan drugi tumor u tijelu. Pregledao sam čitav trbuh i nisam ništa našao. Održao sam obećanje i izvadio jetru - kaže Jadrijević. Stavio je jetru u zdjelicu s tekućinom koja je čuvala organ da ne propadne. Zdjelica je čitavo vrijeme bila na ledu. Pažljivo je izvadio tumor koji je zahvatio tri jetrene vene, a zatim je rekonstruirao jednu venu. Nekoliko sati poslije vratio je jetru u ženu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Svijet mi se urušio kad su mi rekli dijagnozu. A sada se nakon tri mjeseca od operacije vraćam u kolotečinu i uskoro ću natrag na posao. Nakon ovog moje želje više nisu velike - želim samo biti zdrava i živjeti - jednostavno progovara Osječanka.

Uz beskraju zahvalnost doktoru Jadrijeviću, koji se usudio izvesti operaciju, kaže da su zadnji nalazi potpuno uredni i da tumora više nema ni u tragovima.

Priču o operaciji i timu liječnika pogledajte na www.ponoshrvatske.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)