News

Komentari 61

Ribari poručili kitu: Ajde izroni još jedanput da se use*emo...

Ribari poručili kitu: Ajde izroni još jedanput da se use*emo...

Vidi ga! Evo, ide ispod nas. Aj još jednom izađi da se use*emo, čuje se kako jedan od muškaraca govori dok snimaju kita koji se pojavio u blizini njihovog plovila

Nakon što su ribari snimili kitove oko tri nautičke milje od šibenske Rogoznice u petak, sada je morska grdosija snimljena i kod Šolte.

POGLEDAJTE KITA KOD ŠOLTE:

Ribari su se nemalo iznenadili kada su u svojoj blizini vidjeli kita kako izranja iz mora blizu Šolte. Na snimci objavljenoj na Facebook stranici Eko Pelješac čuje se razgovor dvojice muškaraca koji su bili impresionirani nesvakidašnjim prizorom.

- Vidi ga! Evo, ide ispod nas. Aj još jednom izađi da se use*emo - čuje se kako jedan od muškaraca govori dok snimaju kita koji se pojavio u blizini njihovog plovila.

Obojica su, sudeći prema njihovim komentarima, bili oduševljeni prizorom i nisu mogli vjerovati da je kit izronio tako blizu njih. Na snimci se vidi kako je kit dva puta izronio, a onda se više nije pojavljivao.

'Kit sliči šleperu'

U petak je dva kita vidio i Tomislav Copić oko tri nautičke milje od šibenske Rogoznice. Kitovi su plivali pred njim i prijateljem Marinom Nožinom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zaista predivan osjećaj koji je u meni izazvao divljenje - ispričao je Tomislav. 

- Kada kit izađe iz mora sliči šleperu. Tek sada sam shvatio koliko smo mi ljudi maleni. Po prvi put sam vidio kita i shvatio koliko je moćan sisavac - zaključio je njegov prijatelj Marin.

Najčitaniji članci