Obavijesti

News

Komentari 44

Rijeka odnijela most: U Banjoj Luci i Tesliću izvanredno stanje

Rijeka odnijela most: U Banjoj Luci i Tesliću izvanredno stanje
5

Rijeke koje su se izlile na sjeveru Bosne i Hercegovine prouzročile su prekid prometa na pojedinim dionicama, a najkritičnije je na području Teslića, Žepča i Zavidovića

VIDEO

Obilna kiša u Bosni i Hercegovini prouzročila je poplave na sjeveru i središnjim dijelovima BiH, pojedina naselja na sjeveru zemlje su  prometno odsječena, a građani prijavljuju probleme u opskrbi vodom i strujom, javljaju u utorak agencije i lokalni mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:11

Rijeke koje su se izlile na sjeveru Bosne i Hercegovine prouzročile su prekid prometa na pojedinim dionicama, a najkritičnije je na području Teslića, Žepča i Zavidovića, javljaju lokalni mediji.

Na području općine Teslić proglašeno je izvanredno stanje, jer su se izlile sve rijeke na tom području. Prekinuta je i sva prometna komunikacija zbog vode, ali i odrona, tako da nije moguće putovati ni prema Doboju, ni prema Banjoj Luci.

U Banjoj Luci od ponedjeljka navečer proglašeno je izvanredno stanje, pripadnici Civilne zaštite su u stanju pripravnosti, raspoređeni na kritična mjesta na području grada zbog eventualnih poplava.

Sirene za uzbunu oglasile su se u ponedjeljak navečer u Čelincu, nedaleko od Banje Luke, a nabujala rijeka Vrbanja odnijela dio privremenog pješačkog mosta, javlja Alternativna televizija.

Besana noć za stanovnike Sanskog Mosta

Iz Federalne uprave Civilne zaštite upozoravaju na dodatni porast vodostaja Une i Sane u toku noći i u utorak, pa su na područje Sanskog Mosta uputili svoje timove.

Strah od velikih poplava poput onih iz 2014. u Sanskom Mostu raste iz sata u sat, a Sanjane je u ponedjeljka uzbunila sirena koja se čula u popodnevnim satima.

Oko tri sata, voda je ipak probila nasipe, na putu prema naselju Šehovci i poplavila nekoliko kuća. Policija je obilazila naselja, pratila situaciju i upozoravala građane na opasnost, objavio je Dnevni avaz.

Kiša nije prestajala padati i još uvijek pada. Inače Sanski Most je grad na devet rijeka. Prema mjerenju u 3 sata  vodostaj Sane iznosio je 425 cm.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa