Obavijesti

News

Komentari 79

Riješeno? Stup koji je polomila oluja HEP šlampavo osigurao

Riješeno? Stup koji je polomila oluja HEP šlampavo osigurao
2

Snažna oluja koja je prošli petak pogodila vinkovački kraj u selu Mirkovci polomila je dotrajali električni stup. Radnici HEP-a su ga tek podbočili komadom drveta

VIDEO

Snažna oluja koja je prošli petak pogodila vinkovački kraj u selu Mirkovci polomila je dotrajali električni stup. Stup se prijeteći nadvio nad cestu u Nogometnoj ulici.

- Odmah smo pozvali HEP u Vinkovcima. Bojali smo se da stup ne popusti i nekoga ubije, pogotovo zato što tom ulicom prolaze mnogi mještani i njihova djeca. Iako su radnici rekli da će odmah doći, pojavili su se tek u nedjelju - kaže čitatelj iz Mirkovaca koji je poslao fotografije “popravka”.

No niti nakon dolaska HEP-ovaca nije im bilo lakše. Sve je podsjećalo na crtić “A je to!”. Likovi Pat i Mat uvijek dođu spremni za rad, ali sve uvijek nekako krene nizbrdo. No HEP-ovci nikako nisu bili spremni, ali su imali ideju.

- Baš sam bio na utakmici na igralištu koje je preko puta tog stupa kad su došli radnici. Pod polomljeni dio stupa podbacili su komad drveta, zakucali dva čavla i otišli. Svi smo se smijali, ali nije bilo smiješno - nastavlja čitatelj.

Direktor HEP-a Vinkovci Damir Ćalić nije vidio intervenciju.

- Budući da su došli u nedjelju to sanirati i nisu znali kakav će problem zateći na terenu, nisu imali puno mogućnosti, pa mogu misliti kako je to izgledalo. 

Nije odmah, ali je riješeno...

Već idući dan problem smo otklonili, rekao je direktor Ćalić, iako je idući dan bio već treći dan otkad su ih mještani zvali.

- Umjesto starog i dotrajalog drvenog stupa postavili smo novi, tako da opasnosti više nema - rekao je Ćalić iz HEP-a.     


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije
Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...