Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
71 komentara

Rimac će raditi i za MORH? O tome je pričao s Krstičevićem

Mate Rimac održati predavanje kadetima na Hrvatskom vojnom učilištu o vlastitom putu do uspjeha, a s Damirom Krstičevićem je razgovarao o potencijalima obrambene i automobilske industrije i o budućoj suradnji

Foto: MORH / T. Brandt
71 komentara

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević razgovarao je u petak u Ministarstvu obrane s Matom Rimcem, poduzetnikom i osnivačem tvrtke Rimac Automobili, o potencijalima obrambene i automobilske industrije i o budućoj suradnji tvrtke s Ministarstvom i Hrvatskom vojskom, priopćili su iz MORH-a.

Dogovoreno je da će Mate Rimac održati predavanje kadetima na Hrvatskom vojnom učilištu o vlastitom putu do uspjeha.

Ministar Krstičević izrazio je zadovoljstvo susretom s uspješnim mladim poduzetnikom te Mati Rimcu uputio čestitke na  brojnim poslovnim uspjesima i postignućima, navode iz MORH-a.

NAJBRŽI NA SVIJETU Uz pomoć Rimca srušili su nevjerojatan svjetski rekord

- Drago mi je što imate jasnu viziju, znanje i želju za uspjehom i u Ministarstvu obrane ćete uvijek imati podršku. Vjerujete u Hrvatsku, kao i pripadnici Hrvatske vojske i  želim vam puno uspjeha u daljnjim projektima - rekao je Krstičević.

Foto: Stephan Bauer

Mate Rimac zahvalio je ministru Krstičeviću na pozivu, predstavio je poslovna postignuća te je istaknuo kako će mu biti drago održati predavanje mladim kadetima Hrvatske vojske i sudjelovati na konferenciji o obrambenoj industriji i novim tehnologijama.

Govoreći o razvoju hrvatske obrambene industrije i partnerstvu hrvatske obrambene industrije s Ministarstvom obrane, ministar Krstičević  najavio je održavanje konferencije na temu „ Budućnost hrvatske obrambene industrije i nove tehnologije“ u studenom ove godine u Zagrebu. Na konferenciji će prvi put sudjelovati i poduzetnik Mate Rimac, koji će govoriti o novim tehnologijama u industriji, izvijestili su iz MORH-a.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message