News

Komentari 255

Rimac spustio Pauku, kritizirao ga je jer zapošljava strance: O čemu ti to, ograničeni čovječe?

Rimac spustio Pauku, kritizirao ga je jer zapošljava strance: O čemu ti to, ograničeni čovječe?

Bravo Mate, legendo, samo ti uvozi radnu snagu koja radi za duplo manju plaću od Hrvata pa se čudi zašto se Hrvati osjećaju prevareno i iskorišteno, napisao je Martin Pauk. Rimac mu je ubrzo odgovorio

Bivši splitski gradski vijećnik Martin Pauk na Facebooku je ostavio komentar na objavi Mate Rimca, koji je u subotu izvijestio da su njegovi strani kolege pretučeni u rasističkom napadu u Zagrebu.

- Bravo Mate, legendo, samo ti uvozi radnu snagu koja radi za duplo manju plaću od Hrvata pa se čudi zašto se Hrvati osjećaju prevareno i iskorišteno (...) Uostalom, Mate, i ti si iz BiH, pa iz prve ruke znaš da u multikulturalnom društvu nikad ne može biti blagostanja i mira upravo zbog drukčijih načela i kulture po kojima razni narodi žive - napisao je Pauk.

- Šta, bit će da nema dečkiju u Zagrebu, Osijeku ili Splitu koji su završili tehničku školu i kvalificirani su za rad u tvojoj firmi? Ah, da, naravno da ih ima bar 10-15 razreda samo u ovoj generaciji, ali ne žele raditi za kikiriki da bi njihov gazda mogao kupovati kuće od dva milijuna eura i aute od pola milijuna, nastavio je.

Nedugo zatim uslijedio je i Rimčev odgovor:

- O čemu ti, ograničeni čovječe, pričaš? Kod mene rade ljudi koji su radili u Tesli, Appleu, Ferrariju, Porscheu... Koliko oni zarade u godini kod mene, ti nisi nikad vidio. U mojim firmama (Rimac Grupa, Bugatti Rimac, P3 i Greyp) radi preko 1600 ljudi, od kojih je 80+ posto Hrvata -  odgovorio je Rimac.

- Martin, odlepršaj sa svojim desničarskim forama s mog profila u troskoku. Hvala -  napisao mu je.

POGLEDAJTE kako izgleda snimanje pjesama kod producenata

Najčitaniji članci