Obavijesti

News

Komentari 39

Rodila blizance: Otac dječaka je suprug, a curice ljubavnik

Rodila blizance: Otac dječaka je suprug, a curice ljubavnik
3

Nije jasno je li žena htjela aliemtaciju od supruga ili dokaz da su djeca ljubavnikova, ali napravila je DNK analizu koja je pokazala da je rodila blizance različitih očeva

VIDEO

Neimenovana Poljakinja rodila je blizance različitih očeva. To je sedmi takav poznati slučaj u svijetu. Žena se u kratkom vremenskom razmaku seksala sa suprugom pa s ljubavnikom. Nakon što je rodila dječaka i djevojčicu zatražila je razvod i testirala očinstvo. Nije jasno je li željela alimentaciju od bivšeg supruga ili dokazati ljubavniku da su djeca njegova. Međutim, šokirala se rezultatima. 

Nalazi su pokazali kako je suprug otac dječaka, a ljubavnik otac djevojčice. To je moguće ako ženi u istom ciklusu sazriju dva jajašca, a seksa se s dvojicom u kratkom razdoblju.

Amerikanka je varala dečka

Bebe Justin i Jordan Washington rodili su se u razmaku od samo sedam minuta. Međutim, začeti su odvojeno jer je majka Mia iz Dallasa varala partnera Jamesa Harrisona s ljubavnikom. Zapanjeni američki liječnici kažu da je svaki muškarac oplodio jedno jajašce u kratkom razmaku, što je šansa jedan od milijun. Podvrgula je blizance testu primijetivši kako ne sliče. Test je pokazao kako 99,999 posto nemaju istog oca. James je otac Jordana. Iako je povrijeđen što ga je Mia varala, ostao je s njom i pristao podizati Justina kao da je njegov. Nekih godinu dana nakon rođenja opet je zatrudnjela, ali navodno, ovaj put nije sporno tko je otac.

Zadržao svog sina, a drugoga se odrekao

Muškarac iz Turske dao je napraviti DNA test na trogodišnjim blizancima jer je već duže vrijeme sumnjao kako ga žena vara. Testom su utvrdili kako je on otac samo jednog dječaka, a otac drugog je nepoznat, prenosi agencija AFP. Rezultat je potvrdio i forenzički medicinski institut. Njegova se supruga navodno nastavila viđati s dečkom s kojim je hodala prije nego su je roditelji prisilili da se uda za sadašnjeg muža. Suprug je zadržao dječaka za kojeg je potvrđeno da mu je otac, a drugog dječaka se odrekao. Ženi je njegova obitelj prijetila smrću, zbog čega je dobila sudsku zaštitu prilaska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa