Obavijesti

News

Komentari 53

Rodila kćer vođi sotonističkog kulta koji ju je silovao 8 godina

Rodila kćer vođi sotonističkog kulta koji ju je silovao 8 godina
4

Gemmu (21) je mama odvela vođi kulta te se i ona sama uključila u seksualno zlostavljanje djevojčice. Nakon što je rodila, pobjegla je i prijavila ih policiji

VIDEO

Britanku Gemmu (21) godinama je silovao vođa sotonističkog kulta u kojem je bila i njezina majka. Sa 18 godina rodila mu je kćer Emily (3). Početkom mjeseca Gemma je svjedočila na suđenju i svoju mamu Jacqueline Marling (42) poslala u zatvor na 12 godina zbog bolesnog zlostavljanja vlastite kćeri i druge djece. Colin Batley (48), vođa kulta i Jacquelinin ljubavnik, osuđen je na doživotni zatvor s minimalnom kaznom od 11 godina.

- Sada kad je suđenje završilo shvatila sam da nikada neću imati mamu. Ljudi uzimaju roditelje zdravo za gotovo, no ja bih učinila sve da imam mamu i tatu, rekla je Gemma za britanski The Sun. Dok je imala osam godina s majkom je preselila iz Londona u Kidwelly u Walesu. Susjed im je bio poremećeni Batley.

- Mama je znala Colina iz Londona, no ja sam ga upoznala tek kad smo se preselile. Jedne noći me probudila i povela u prizemlje kuće. Colin je sjedio u dnevnom boravku. Svijeća je bila upaljena i nisam ga dobro vidjela. Bilo je kao u horor filmu - priča Gemma. Morala je gledati majku kako seksualno zadovoljava Colina.

- Colin mi je rekao da ću biti njegova kada dobijem mjesečnicu. Bila sam prestrašena, no nije me dirao sljedeće tri godine. Mama je radila sve što joj je rekao, kao i ja. Uvijek radiš što i mama jer se ona treba brinuti za tebe - ispričala je djevojka. 

Batley je oko sebe izgradio harem žena koje su živjele u blizini. Uključivao je i svoju bivšu suprugu, biseksualku Elaine, koja je osuđena na osam godina te prostitutku Shelly Millar koja je osuđena na pet godina. Svi su imali tetovažu egipatskog boga Hora i odobravali Batleyeve teorije koje su promovirale silovanje i promiskuitet. Kad je Gemma imala 11 godina, Batley ju je silovao.

- Silovao me svaki dan sljedećih osam tjedana. Govorio je da je seks test i ako prođem, živjet ću s njime u palači. Ako ga ne budem slušala, gorjet ću u paklu. Bilo me je previše strah ikome reći što se događa - ispričala je Gemma. 

Kad je navršila 14 godina, u zlostavljanje se uključila i njena majka koja ju je čak i snimala kako se seksa s dječacima. Naivna djevojčica vjerovala je Batleyju da je on izazvao tsunami 2004. godine jer su njegove sljedbenice prekršile pravila.

- Na dan kad su ga osudili, Japan su pogodili potres i tsunami. Odmah sam pomislila kako ih je on prouzročio. Znam da je to nemoguće, no potpuno su mi isprali mozak - rekla je Gemma. Kad je sa 17 godina saznala da je trudna, prerezala si je vene i pokušala se ubiti predoziranjem lijekovima. Batley ju je natjerao da zadrži dijete govoreći da je ono dijete bogova.

- Kad sam rodila Emily osjetila sam da imam razloga za život - priča Gemma. Tri mjeseca kasnije vođa kulta ju je prisilio da radi kao prostitutka. Tada je, skupa s još nekim članovima kulta, pobjegla. Od svibnja 2009. do suđenja, nije vidjela ni majku ni Batleya. Sada živi s rođacima u Essexu. Uz njihovu potporu je policiji prijavila zlostavljače. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.