Obavijesti

News

Komentari 31

Rodio se sa 7,25 kg kao da ima 6 mjeseci, prozvali su ga 'Sob'

Rodio se sa 7,25 kg kao da ima 6 mjeseci, prozvali su ga 'Sob'
5

Medicinske sestre prozvale su JaMichaela - 'Sob'. Rodio se sa čak 7,25 kg, a dugačak je 61 cm. Paru je to četvrto dijete, a majka je rekla 'To je to! Nema više!'

VIDEO

Amerikanac JaMichael Brown rodio se s nevjerojatnih 7,25 kg u petak u Teksasu. Sigurno je najveća beba koja se rodila u bolnici Longview, a još se čeka potvrda da je najveća beba u Teksasu, piše Daily Mail. Njegov otac Michael Brown malo se šokirao čuvši kako njegovog sina u bolnici zovu The Moose (Sob).

- Liječnici su nam rekli kako ćemo dobiti malo veću bebu, ali mislili su da će imati 5,5 kg - rekao je otac. Iscrpljena majka Janet Johnson bila je naručena na carski rez u petak ujutro. JaMichael ima mjere bebe od tri do šest mjeseci: dugačak je 61 cm, opseg glave mu je 38 cm, a prsa 43 cm. U bolnici nisu imali pelene dovoljno velike za njega. Rodio se i s bujnom kosom.

- Ne mogu vjerovat da je tako veliki. Većina odjeće koju smo kupili, bit će mu premala - rekla je majka. Otac se nada kako će postati igrač footballa. JaMichael ima tri starije sestre od 18, 16 i 10 godina.

- To je to! Nema više - odlučno je rekla majka koja je u trudnoći dobila dijabetes. JaMichael će nekoliko dana biti na intenzivnoj njezi kako bi mu regulirali šećer u krvi.

Ni blizu svjetskog rekorda

Najteža beba ikada rođena bio je dječačić iz Kanade rođen 1878. godine. Težio je nevjerojatnih 10,7 kilograma. Međutim, umro je 11 sati nakon poroda. Najveća preživjela beba je dječak od 10,2 kg. Rodila ga je Talijanka Carmelina Fedele u Aversi 1955. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca