News

Komentari 29

Rukometašicama su čestitali i političari: 'Vi ste zarazno dobre, ova bronca ima zlatni sjaj!'

Rukometašicama su čestitali i političari: 'Vi ste zarazno dobre, ova bronca ima zlatni sjaj!'

Rukometašicama koje su na Euru osvojile brončanu medalju čestitali su Zoran Milanović, Andrej Plenković, Gordan Jandroković, Peđa Grbin, Božo Petrov, Miroslav Škoro...

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović je na svom Facebook profilu čestitao hrvatskoj ženskoj reprezentaciji na osvajanju europske bronce. 

- Bravo! Čestitam hrvatskim rukometašicama na osvojenoj brončanoj medalji na europskom prvenstvu. Ovo je veliki dan za hrvatski rukomet i želim zahvaliti našoj ženskoj reprezentaciji na hrabrosti, požrtvovnosti i sjajnoj igri. Ovo je još jedan dokaz da bez obzira na poneki poraz moraš ustati i igrati dalje. Karakterom i zrelošću koju ste pokazale u završnici prvenstva zaslužile ste ovu europsku medalju i vratile hrvatski ženski rukomet u europski vrh - napisao je Milanović. 

Rukometašicama je čestitao i premijer Andrej Plenković na Twitteru. 

- Ovaj veliki uspjeh rezultat je sjajne igre, vašeg zajedništva i velikog srca koje ste pokazali na terenu! - napisao je. 

Čestitkama se pridružio i predsjednik Sabora Gordan Jandroković

- Hvala vam na radosti koju ste donijele svima nama u ova izazovna vremena. Vaša brončana medalja ima zlatni sjaj - napisao je na Facebooku. 

- Bravo cure, ispisale ste povijest - napisao je predsjednik SDP-a Peđa Grbin

- Čudo u Danskoj! Naše su rukometašice ostvarile povijesni uspjeh i ugrabile broncu na Euru! Bravo, Hrvatice! Vrijedilo je - napisao je čelni čovjek Domovinskog pokreta Miroslav Škoro

Čestitao je i predsjednik Mosta, Božo Petrov

- Bravo djevojke! Ponosni smo na vas! - napisao je. 

I Dalija Orešković čestitala je rukometašicama i zatražila od HRT-a da otkupi sve utakmice reprezentacije. 

- Tražimo od HRT-a otkup svih utakmica Hrvatske reprezentacije od prve do zadnje. Budući da je nemoguć masovni fizički doček, neka cijela Hrvatska kroz blagdanske dane dobije priliku vidjeti kako izgleda zajedništvo, srčanost, borbenost, međusobno uvažavanje i povjerenje koje nam tako nedostaje u društvu.

Cure ne samo da su zaslužile medalju na Europskom prvenstvu, nego i medalju javnosti. Upoznajmo ih i naučimo nešto od njih kao društvo.

Tražimo još jednom od HRT-a otkup svih utakmica naše reprezentacije radi njihova prava da nam budu potpuno predstavljene. One su tijekom idućih kriznih blagdanskih dana jedina naša svjetla poruka koja odgovara poruci Božića i Nove godine.

Hvala cure! Vi ste u ovom trenutku jedina jača zaraza od korone!

Vi ste tako zarazno dobre! - napisala je. 

Najčitaniji članci