Obavijesti

News

Komentari 167

Izrael: Raketa je naša, radili smo test u suradnji s SAD-om

Rusija je registrirala da su ispaljene dvije rakete prema istočnom Sredozemlju. Izrael kaže da su oni ispalili jednu raketu kako bi testirali proturaketni sustav

VIDEO

Izrael je izjavio kako je raketa koja je ispaljena jutros i koju je registrirala Rusija, njihova. Oni tvrde da je ispaljena samo jedna raketa, a ne dvije kako tvrde Rusi. Izrael kaže i da se radilo o vježbi odnosno da su testirali proturaketni sustav i to u suradnji s SAD-om, piše Corriere della Sera.

Podsjetimo, Rusija je objavila kako su registrirali da su u utorak ujutro na području Sredozemnog mora ispaljene dvije balističke rakete, piše Bild, a istu informaciju javili su i RT te CNN. 

Bild je objavio da su rakete ispaljene u 8.16 sati po srednjoeuropskom vremenu i to u smjeru istočnog dijela Sredozemlja. 

Tu je informaciju objavio ruski ministar obrane, a prenijele ruske agencije. Rakete su ispaljene iz središnjeg dijela Sredozemlja. Ruski ministar obrane o slučaju je informirao predsjednika Vladimira Putina.    

U početku nije bilo jasno da li rakete imaju veze sa Sirijom ili ne, no sirijsko veleposlanstvo u Moskvi je reklo kako nema informacija o incidentu te su rekli kako na teritoriju Sirije jutros nisu zabilježeni nikakvi napadi raketama, piše RT.  

Radari koji su zabilježili navodno lansiranje raketa ili rakete nalaze se na jugu Rusije, a oni su pod upravom ruske protuzračne obrane. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena
Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...
TUŽNA OBLJETNICA

Užasi masakra u Borovu Selu: Četnici su ubili 12 hrvatskih policajca. Koristili su i sjekire...

Tukli su me, odvodili na neko stajsko đubre da me zakolju, stavljali mi nož pod vrat pa opet tukli. Gubio sam svijest više puta a onda se probudio ostavljen u nekom dvorištu, ispričao je svojedobno Ivan Komšić...