News

Komentari 178

Ruski dužnosnik upozorio Hrvate i Slovence: 'Ne šaljite oružje Ukrajini, kockate se!'

Ruski dužnosnik upozorio Hrvate i Slovence: 'Ne šaljite oružje Ukrajini, kockate se!'

Ruska specijalna operacija će uspjeti, a naši europski ''saveznici'' morat će plaćati štetu koju su nanijeli svojim nacionalnim interesima i bilateralnim odnosima, rekao je Pilipson

Rusko ministarstvo vanjskih poslova oštro je kritiziralo namjere Slovenij i Hrvatske da šalju oružje u Ukrajinu. Jurij Pilipson iz ministarstva vanjskih poslova Rusije u razgovoru za RIA novosti ocijenio je taj potez 'kockanjem'.

- Ne razumijemo planove Slovenije i Hrvatske za opskrbu kijevskog režima smrtonosnim oružjem. Autori ove avanture moraju biti svjesni protiv koga će se koristiti njihovo oružje. Ruska specijalna operacija će uspjeti, a naši europski ''saveznici'' morat će plaćati štetu koju su nanijeli svojim nacionalnim interesima i bilateralnim odnosima koji su razvijani desetljećima - rekao je Pilipson.

- Reakcija Slovenije bila je krajnje zbunjujuća. Lani smo uspostavili dan rusko-slovenskog prijateljstva i to na inicijativu slovenske strane, a sada vidimo val rusofobije u Sloveniji, građani Slovenije odbijaju ruske državne nagrade, dolazi do neprijateljskih napada na naše urede u Ljubljani - oštro je kritizirao Pilipson.

POGLEDAJTE VIDEO BEBA U ATOMSKOM SKLONIŠTU:

Najčitaniji članci