News

Komentari 0

S 2,36 promila vozio traktor: Policija uhitila muškarca (53)

Osim što je upravljao pod utjecajem alkohola utvrđeno je i da je 53-godišnjak upravljao neregistriranim traktorom i prikolicom u vrijeme dok mu je istekla vozačka dozvola

Zbog niza prekršaja i vožnje pod utjecajem alkohola od 2,36 promila policija je u utorak oko 10,15 sati u Zdencu u općini Tounj uhitila traktorista (53) i do prestanka djelovanja opojnog sredstva ga ga smjestila u posebne prostorije policije. 

Osim što je upravljao pod utjecajem alkohola utvrđeno je i da je 53-godišnjak upravljao neregistriranim traktorom i prikolicom u vrijeme dok mu je istekla vozačka dozvola, te da za vozilo mije imao niti sklopljen ugovor o osiguranju, dok kod sebe nije posjedovao niti osobne dokumente kojima bi dokazao svoj identitet.

- Vozač je uhićen i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obaveznom osiguranju motornih vozila protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog, dok mu je zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici izdana obavijest o počinjenom prekršaju. - priopćuje policija.

Najčitaniji članci