Obavijesti

News

Komentari 0

Samo automobili na A1 između tunela Sv. Rok i vijadukta Božići

Samo automobili na A1 između tunela Sv. Rok i vijadukta Božići
1

Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, Jadrolinija početak plovidbe na komercijalnim brzobrodskim linijama Dubrovnik-Korčula-Hvar-Bol -Split i Split-Hvar odgađa za 3. srpnja

VIDEO

Zbog olujnog vjetra na dionici autoceste A1 između tunela Sv. Rok i vijadukta Božići promet je dopušten samo osobnim vozilima, a ostala obilaze državnim cestama preko Obrovca i Gračaca (DC27 i DC50).

Hrvatski autoklub (HAK) u ponedjeljak je izvijestio kako je na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet zabranjen za I. i II. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom. 

Kolnici su mjestimice mokri ili djelomice vlažni u Slavoniji i na jugu Hrvatske. Poteškoće u prometu moguće su na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Kolona teretnih vozila na autocesti A3 kraj naplatne postaje Bregana u smjeru Slovenije duga je oko 4 kilometra, pa iz HAK-a mole vozače za strpljenje.

Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, Jadrolinija početak plovidbe na komercijalnim brzobrodskim linijama Dubrovnik-Korčula-Hvar-Bol -Split i Split-Hvar odgađa za 3. srpnja.

Od ponedjeljka, 25. svibnja Jadrolinija plovi prema novom redu plovidbe koji se može pronaći na linku https://www.jadrolinija.hr/red-plovidbe/lokalne-linije-2020-.

Početak plovidbe na međunarodnoj liniji Zadar – Ancona odgađa se za subotu, 20. srpnja.

Jadrolinija nastavlja s plovidbom izvanredne međunarodne teretne linije Zadar-Ancona po istom redu plovidbe. Linija je namijenjena isključivo teretnim vozilima.

Smanjenje naoblake, najviše sunca na sjevernom Jadranu

Postupno smanjenje naoblake dolazi sa zapada, pa će najviše sunčanog vremena u ponedjeljak biti na sjevernom Jadranu, prognoza je  je Državnog hidrometeorološkog (DHMZ). 

Oblačnije će se zadržati na istoku i u Dalmaciji, mjestimice uz malo kiše ili poneki pljusak, uglavnom u prvom dijelu dana.

Puhat će umjeren do jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar, podno Velebita i bura, navečer lokalno i jaka.

Najviša temperatura zraka od 22 do 27, a na Jadranu od 25 do 29 stupnjeva Celzijusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca