Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
111 komentara

Samostan ne dopušta časnoj sestri da se uda za redovnika

Austrija: Susanne i Andrea su se upoznali i zaljubili na hodočašću između Merana i Assisija. Andrea se već razredio, ali Sussane još nije dobila dozvolu samostana

111 komentara

Susanne (33), časna sestra iz Austrije, koja se zaljubila u redovnika i za njega se želi udati, još se nije razredila jer ne može dobiti dopuštenje samostana. Nadstojnica samostana ne želi joj dati potpis jer se nadaju da će se Susanne predomisliti i da će ju zadržati u samostanu. Formular za njezino razrješenje još nisu poslali u Vatikan. 

- Volim Andreu i više ne želim živjeti kao časna sestra. Želim se udati, želim dugačku vjenčanicu i da crkva bude ukrašena crvenim ružama - kaže Susanne. Andrea koji je bio redovnik u južnom Tirolu, se već razredio. Sve je bilo riješeno nakon šest mjeseci. Susanne i Andrea su se upoznali i zaljubili na hodočašću između Merana i Assisija. 

- Za mene je to bila ljubav na prvi pogled. Čim sam ju vidio znao sam da je ona žena mog života - kaže Andrea. Susanne kaže da se ona nije odmah zaljubila u Andreu. 

- Puno smo razgovarali i molili se zajedno, a onda je došla i ljubav - kaže Susanne. Par se planirao vjenčati 8. kolovoza no to je i dalje neizvjesno, piše OE24.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message