News

Komentari 5

Sara iz 'Ruže vjetrova': Sanjam susret s Edijem Vederom

Sara iz 'Ruže vjetrova': Sanjam susret s Edijem Vederom

Petra Cicvarić pomalo strahuje od stigme sapuničarske glumice, sanja o dalekim mjestima i otkriva da joj prijateljice najviše zamjeraju to što previše putuje

Osječka glumica Petra Cicvarić, koja je u seriji “Ruža vjetrova” utjelovila Saru Matošić, kao djevojčica je obožavala Spidermana, Štrumpfove i Leteće medvjediće, a danas sanjari o putovanjima i upoznavanju s Edijem Vederom iz Pearl Jama.

Express: Početak karijere obilježile su vam sapunice ‘Najbolje godine’ te ‘Ruža vjetrova’. Jeste li ikad, kao mala, gledali sapunice?

Pa, naravno da sam ih gledala! Kao i svi, odrasli smo uz sapunice. I to one meksičke - ‘Marisol’, ‘Divlja ruža’...Nisam nikad mislila da ću i ja jednog dana glumiti u nekoj.

Express: Nije vas strah stigme sapuničarske glumice?

U neku ruku me strah, a onda opet radim s tim svojim kazalištem pa mi to u drugu ruku pomaže. Kao da sam ljudima bliža zbog toga pa će onda, nadam se doći zbog toga doći pogledati našu predstavu. A oni koji ne idu u kazalište.. za njih ću uvijek ostati Sara, Korana...

Express: Spomenuli ste prijateljice. Što vam najviše zamjeraju?

Stalna putovanja! Nikad me nema nigdje malo dulje, nego sam stalno negdje. Kad dođem u Osijek na dva, tri dana moram vidjeti svoje doma, prijateljice i kako ‘utrpati’ sve u isti raspored. Ovaj posao je nestalan i ne znam gdje ću biti za mjesec dana, godinu. Ne mogu nikad znati što će mi iskrsnuti, uletjeti od novih angažmana, prilika.

>>>Cijeli intervju pročitajte u Expressu

Najčitaniji članci