Obavijesti

News

Komentari 135

'Sarnavka nije ponudila zaštitu Zlati Đurđević od Plenkovića'

'Sarnavka nije ponudila zaštitu Zlati Đurđević od Plenkovića'

Zoran Milanović ne prestaje s javnim obračunima zbog Zlate Đurđević. Sad je prozvao Sanju Sarnavku da joj nije pružila zaštitu od Plenkovića

Predsjednik Republike Hrvatske, Zoran Milanović, nastavlja s prozivanjima preko svoje Facebook stranice. Ovoga puta prozvao je Sanju Sarnavku, aktivisticu koja se godinama bori za prava žena, zbog toga što, kako je rekao, nije ponudila zaštitu Zlati Đurđević od napada i uvreda Andreja Plenkovića. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti. 

Javila se, na moj poziv, i Sanja Sarnavka. Ali, gle vraga, ovoga puta ne da uzme u zaštitu profesoricu Zlatu Đurđević...

Objavljuje Zoran MilanovićSubota, 27. ožujka 2021.

Javila se, na moj poziv, i Sanja Sarnavka. Ali, gle vraga, ovoga puta ne da uzme u zaštitu profesoricu Zlatu Đurđević koju bezobrazno vrijeđaju Plenković i njegovi ađutanti. Profesorica Đurđević ne treba ničiju zaštitu, reče sada Sarnavka koja je iz petnih žila nedavno štitila dvije saborske zastupnice. Zašto se onda javila? Jesu li saborske zastupnice zapravo jadne i nesposobne braniti se same, iako je njihova javna i politička moć neusporedivo veća nego sveučilišne profesorice? Ili je Sarnavka samo pokazala koliko je licemjerna i dvolična u svom paradnom aktivizmu. Bit će ovo drugo.

 

'Plačibaba Pupovac, ustreptao do ganuća, uz suze, nastavlja s lažima i teškim glupostima'
'Plačibaba Pupovac, ustreptao do ganuća, uz suze, nastavlja s lažima i teškim glupostima'

Podsjetimo, bitka preko društvenih mreža i medija je počela zato što je Zoran Milanović htio predložiti Zlatu Đurđević za predsjednicu Vrhovnog suda no ona je propustila prijaviti se na natječaj DSV-a, pa je Andrej Plenković taj prijedlog prozvao protuzakonitim.