News

Komentari 47

Pedofil se žali na bol: Curica ga u obrani udarila ciglom u glavu

Pedofil se žali na bol: Curica ga u obrani udarila ciglom  u glavu

Iako je 'Malčanski berberin' tražio da bude sam u ćeliji, jer se boji da će ga drugi pritvorenici maltretirati, tući ili zlostavljati na neki drugi način, njemu to nije ispunjeno...

Ninoslav Jovanović (46), zvani Malčanski Berberin, koji je na saslušanju u niškom Višem tužiteljstvu priznao da je oteo i zlostavljao Moniku Karimanović (12), provodi dane iza rešetaka. Kako saznaje Kurir, Jovanović se nalazi u KPZ Niš s još jednim zatvorenim, a stražari ga neprestalno motre.

- Iako je tražio da bude sam u ćeliji, jer se boji da će ga drugi pritvorenici maltretirati, tući ili zlostavljati na neki drugi način, njemu to nije ispunjeno. Trenutno ima cimera u ćeliji, s kojim se dobro slaže. Ipak, imajući u vidu težinu zločina kojeg je počinio, stražari češće motre na njega - kaže izvor za Kurir i dodaje da se monstrum od uhićenja ponaša sasvim hladno, staloženo i ne djeluje uznemireno.

Malčanski Berberin se po dolasku u pritvor povremeno žalio na bolove u glavi, ali nije htio ići kod liječnika

- Povredu na glavi mu je zadala Monika ciglom, pokušavajući se obraniti. On je odmah poslije uhićenja pregledan u KC Niš i tada su mu sanirane povrede i stavljena mu je longeta na nogu - piše Kurir.

Podsjetimo, Ninoslava Jovanovića obitelj ne želi posjećivati, samo su mu donijeli čistu odjeću da ne bi bio gol.

Ninoslav Jovanović mogao bi biti prva osoba u Srbiji koja će biti osuđena na doživotni zatvor, i to na osnovu Tijaninog zakona, koji je stupio na snagu 1. prosinca 2019. godine.

 

Najčitaniji članci