Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Pedofil se žali na bol: Curica ga u obrani udarila ciglom u glavu

Iako je 'Malčanski berberin' tražio da bude sam u ćeliji, jer se boji da će ga drugi pritvorenici maltretirati, tući ili zlostavljati na neki drugi način, njemu to nije ispunjeno...

47 komentara

Ninoslav Jovanović (46), zvani Malčanski Berberin, koji je na saslušanju u niškom Višem tužiteljstvu priznao da je oteo i zlostavljao Moniku Karimanović (12), provodi dane iza rešetaka. Kako saznaje Kurir, Jovanović se nalazi u KPZ Niš s još jednim zatvorenim, a stražari ga neprestalno motre.

- Iako je tražio da bude sam u ćeliji, jer se boji da će ga drugi pritvorenici maltretirati, tući ili zlostavljati na neki drugi način, njemu to nije ispunjeno. Trenutno ima cimera u ćeliji, s kojim se dobro slaže. Ipak, imajući u vidu težinu zločina kojeg je počinio, stražari češće motre na njega - kaže izvor za Kurir i dodaje da se monstrum od uhićenja ponaša sasvim hladno, staloženo i ne djeluje uznemireno.

Malčanski Berberin se po dolasku u pritvor povremeno žalio na bolove u glavi, ali nije htio ići kod liječnika

DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA Policija otkrila kako je 'brico iz Malče' izabrao baš Moniku

- Povredu na glavi mu je zadala Monika ciglom, pokušavajući se obraniti. On je odmah poslije uhićenja pregledan u KC Niš i tada su mu sanirane povrede i stavljena mu je longeta na nogu - piše Kurir.

Podsjetimo, Ninoslava Jovanovića obitelj ne želi posjećivati, samo su mu donijeli čistu odjeću da ne bi bio gol.

Ninoslav Jovanović mogao bi biti prva osoba u Srbiji koja će biti osuđena na doživotni zatvor, i to na osnovu Tijaninog zakona, koji je stupio na snagu 1. prosinca 2019. godine.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message