Obavijesti

News

Komentari 36

Da, Saucha je istragom spasio sebe, ali i - Andreja Plenkovića

Da, Saucha je istragom spasio sebe, ali i  - Andreja Plenkovića
1

Čitajte u Expressu: Bivši šef kabineta Saucha htio je maknuti ljagu sa svog imena. Sve što je saznao hitro je dojavio premijeru Andreju Plenkoviću, koji je izbezumljen slušao detalje

Tko je uistinu uzimao novac od dnevnica u vladi? Tko je sve znao za malverzacije i koliko je novca nestalo, sve to otkrivamo u novom broju Expressa.

Razgovarali smo i s Dijanom Vican, ženom kojoj je premijer Plenković dao u zadatak da zasjeni Borisa Jokića i provede reformu obrazovanja, a ona bez ustezanja govori o svojem prethodniku te otkriva zašto cijeni Ladislava Ilčića. Unuk Eugena Kvaternika ekskluzivno je razgovarao s našim novinarom Borisom Rašetom te mu priznao zašto je kritičan prema ocu. “Pavelić je bio zlo, a moj se otac pokajao zbog Jasenovca, no bilo je prekasno”, kritičan je mladi Kvaternik. Zavirili smo u knjigu snimanja “Generala” i izvukli najsočnije scene. U filmu se razotkriva kako je i koga Ante Gotovina volio, ali i dosad nejasni detalji njegova životnog i vojnog puta. Sve o knjigama zbog čije ćete zarazne zanimljivosti probdjeti noći donosimo u novom broju priloga BestBook, razgovarali smo s književnicom Slavenkom Drakulić, a otkrivamo i tko su najmoćniji hrvatski kolekcionari. Novi Express u petak je na kioscima!